Οικονομία

TAXISnet: Άνοιξε η εφαρμογή για τη ρύθμιση των 12 δόσεων για τις τρέχουσες οφειλές

TAXISnet: Άνοιξε η εφαρμογή για τη ρύθμιση των 12 δόσεων για τις τρέχουσες οφειλές
Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet με την οποία ρυθμίζονται σε δόσεις οι οφειλές φορολογουμένων πριν αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες.

Η αίτηση  για τη ρύθμιση των 12 δόσεων για τις τρέχουσες οφειλές υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω Taxisnet ενώ σύντομα αναμένεται να ανοίξει και η εφαρμογή για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών απευθείας στο Taxisnet.

Από σήμερα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ρυθμίζουν τις οφειλές τους μέσω taxisnet είτε είναι ληξιπρόθεσμες είτε όχι καθώς η ειδική εφαρμογή «ανέβηκε» στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ.

Αναλυτικότερα,  πάγια ρύθμιση, δίνει τη δυνατότητα διακανονισμού σε 12 μηνιαίες δόσεις ή ακόμα και σε 24 δόσεις σε έκτακτες περιπτώσεις. 

Βέβαια ο φορολογούμενος θα πληρώσει έντοκα. Η αίτηση ένταξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια οι δόσεις πληρώνονται με την Ταυτότητα Οφειλής.

Εντός Φεβρουαρίου, αναμένεται η ενεργοποίηση μιας ακόμα ηλεκτρονικής υπηρεσίας από την ΑΑΔΕ με τη χρήση της οποίας οι φορολογούμενοι θα μπορούν να πληρώνουν μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας απευθείας μέσω του taxisnet, τις οφειλές τους.

Μέχρι χθες, αν κάποιος φορολογούμενος χρωστούσε στην εφορία και ήθελε να ρυθμίσει τις οφειλές του πριν λήξει ο προθεσμία πληρωμής, έπρεπε να πάει στη Δ.Ο.Υ. καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης. Αν η οφειλή όμως είχε γίνει ήδη ληξιπρόθεσμη, μπορούσε να την εντάξει στη ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων μέσω Taxisnet.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments