Μedia

Κόβεται το “ΕΔΩ”: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της (vid)

Κόβεται το “ΕΔΩ”: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της (vid)
"Θύμα" των αλλαγών που κάνει ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του έπεσε και η εκπομπή "ΕΔΩ" που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μία νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι το ριάλιτι Power of Love, που θα "παίζει" κάθε μέρα στις 15.00. Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή ΕΔΩ που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου ολοκληρώνει τον κύκλο της την Παρασκευή.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος στην εκπομπή της Πέμπτης και αναφέρθηκε στις αλλαγές.

«’Εχουμε τελειώσει με αυτή την εκπομπή και γενικότερα. Γελάμε, γελάμε, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αύριο είναι η τελευταία εκπομπή μας ως ΕΔΩ. Από Δευτέρα την ώρα του ΕΔΩ θα προβάλλεται το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Power of Love. Και αμέσως μετά θα ακολουθεί το Survivor Panorama έτσι όπως το έχετε συνηθίσει και από πέρυσι, θα πάρει την ολοκληρωμένη μορφή του. Προφανώς και δεν είναι κάτι που μας περνά απαρατήρητο και αδιάφορο.

Καταφέραμε μέχρι σήμερα να φτιάξουμε μια εκπομπή για εσάς με πάρα πολλή αγάπη και κόπο, από όλους τους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την αγαπήσατε, την στηρίξατε πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ που ο λόγος που σταματάει η εκπομπή δεν είναι τα νούμερα, αλλά είναι ο προγραμματισμός του σταθμού και έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Το ΕΔΩ ήταν μια εκπομπή που στήθηκε για να στηρίξει κυρίως το prime time του ΣΚΑΙ: Το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το The Voice, το My style rocks. Ολοκληρώθηκε αυτή η σεζόν, φτάσαμε στο Survivor. Το Survivor έχει το Panorama. Μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό. Έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ θα τα πούμε και αύριο βέβαια», είπε συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments