Ολυμπιακός: Εκτός στόχων σε δύο εβδομάδες!
Ο Ολυμπιακός τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος μετά από το ισόπαλο 2-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τον έθεσε και εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος.
Η κατάσταση για τους ”ερυθρόλευκους” είναι σχεδόν μη… αναστρέψιμη, αν προστεθεί η αφαίρεση τριών βαθμών λόγω των γεγονότων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Η διαφορά των εννέα βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται ότι μπορεί να καλυφθεί, βάσει της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.
Το οξύμωρο είναι ότι πριν από δύο εβδομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν πρωτοπόρος και εντός στόχων, αλλά η ισοπαλία στην Τρίπολη, η ήττα από την ΑΕΚ και το νέο ”Χ” με τον Ατρόμητο έθεσαν την ομάδα εκτός τροχιάς.