Αθλητισμός

Αστ. Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3-2: Ματσάρα στην Τρίπολη, σοκ στο 98′ για τον ΠΑΟΚ!

Αστ. Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3-2: Ματσάρα στην Τρίπολη, σοκ στο 98′ για τον ΠΑΟΚ!
Αστ. Τρίπολης - ΠΑΟΚ 3-2: Φοβερό παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να προηγείται δύο φορές του ΠΑΟΚ, τον ''δικέφαλο του Βορρά'' να ισοφαρίζει στο 95ο λεπτό με πέναλτι και τον Ιγκλέσιας να δίνει τη νίκη στους γηπεδούχους με... buzzer beater στο 98ο λεπτό. Έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ομάδας του Λουτσέσκου.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3-2: Φοβερό παιχνίδι στην Τρίπολη, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται τρεις φορές και τον Αστέρα να αναδεικνύεται νικητής με γκολ του Ιγκλέσιας at the… buzzer στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιγκλέσιας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την θετική παράδοση που έχουν στην έδρα τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, γεγονός που έδειξαν από το 18ο λεπτό, με τον Κυριακόπουλο να νικά με συρτό σουτ τον Πασχαλάκη, ανοίγοντας το σκορ στο ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 37ο λεπτό, με το γύρισμα του Μακ και την προβολή του Τζάλμα Κάμπος, που έστειλε το ματς στα ίσα στα αποδυτήρια (1-1).

Στο 53ο λεπτό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κυριακόπουλος, έφτιαξε τη φάση για τον Τόνσο, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά στο ματς τον Πασχαλάκη για το προβάδισμα του Αστέρα (2-1) που στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του και έψαξε με… μανία την ισοφάριση, βλέποντας τον διαιτητή να ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα στο 78ο λεπτό, με τον γκολκίπερ Αθανασιάδη να ”βγάζει” τις ευκαιρίες (εξ επαφής) του Πρίγιοβιτς στη συνέχεια.

Στο 95ο λεπτό, ο Ματίας Ιγκλέσιας ανέτρεψε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην περιοχή και ο Σέρβος δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα, ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΟΚ (2-2), ωστόσο ο μοιραίος του Αστέρα, έμελλε να γίνει… ωραίος λίγες στιγμές αργότερα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (98′) οι Αρκάδες έβγαλαν αντεπίθεση, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε κατάσταση φουλ επίθεσης, με τον Ιγκλέσιας να βάζει την υπογραφή του στη νίκη του Αστέρα (3-2).

Γκέλα ολκής για τον ΠΑΟΚ ο οποίος απώλεσε το αήττητο σερί του και κινδυνεύει να χάσει την κορυφή εάν η ΑΕΚ επικρατήσει του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, σε ματς που διεξάγεται αμέσως μετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments