Αθλητισμός

”Ο Ιμπαγάσα έβρισε παίκτη του Παναθηναϊκού”

”Ο Ιμπαγάσα έβρισε παίκτη του Παναθηναϊκού”
Έντονα παράπονα από τον Παναθηναϊκό για την συμπεριφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και για τη μη τήρηση του fair play στο ντέρμπι της Κ20 στου Ρέντη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν έντονα παράπονα σε δύο περιπτώσεις από τους «ερυθρόλευκους», με το πρώτο να αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος σε έναν διαπληκτισμό μεταξύ των παικτών σηκώθηκε από τον πάγκο και έβρισε έναν ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι «πράσινοι», όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας έμεινε στο χορτάρι λόγω τραυματισμού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο πάγκος του Ολυμπιακού προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να μην βγάλουν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως αναφέρει ο… άγραφος νόμος του αθλήματος και να συνεχίζουν να παίζουν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Φραντζέσκος, ανέφερε σχετικά: «Είμαι στεναχωρημένος για δυο πράγματα. Με λυπεί μια ενέργεια που έγινε από τον πάγκο του Ολυμπιακού προς έναν παίκτη μας και δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό. Το δεύτερο έχει να κάνει πως σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν χτυπάει κάποιος βγάζεις τη μπάλα έξω, έχουμε τον λόγο σαν προπονητές να πούμε στοπ βγάλτε τη μπάλα έξω όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια εμείς και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι Fair play»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments