Ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό στη Δάφνη και έχασε τη ζωή του.
Νεκρός είναι ο άνδρας που έπεσε, περίπου στις 12:15, στις γραμμές του μετρό στη Δάφνη, συμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο σταθμός έχει εκκενωθεί, προκειμένου άνδρες της Πυροσβεστικής να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία.
Τα δρομολόγια διεξάγονται από την Ανθούπολη έως τον Άγιο Ιωάννη και από τον Άγιο Δημήτριο έως το Ελληνικό.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.