Διεθνή

Βιέννη: Επίθεση με μαχαίρι σε πεζούς – 3 τραυματίες (pics)

Βιέννη: Επίθεση με μαχαίρι σε πεζούς – 3 τραυματίες (pics)
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στη Βιέννη ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας σοβαρά 3 πεζούς.

Για τουλάχιστον 3 τραυματίες, μία γυναίκα και δύο άνδρες (πιθανότατα γύρω στα 50), από επίθεση με μαχαίρι κάνουν λόγο τα μέσα στη Βιέννη.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η επίθεση από τον άγνωστο άντρα έγινε δίπλα στο σταθμό U1 Nestroyplatz, περίπου στις 19:45 τοπική ώρα. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πεζούς στο διάσημο πάρκο Prater στην αυστριακή πρωτεύουσα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τρία και συγκεκριμένα ένας άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας από 40 έως 50 ετών, οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Στην περιοχή περιπολούν αστυνομικοί οπλισμένοι με αυτόματα όπλα, ενώ της επιχείρησης για τον εντοπισμό του δράστη ηγείται η ομάδα WEGA. 

Οι αυστριακές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης.τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό κρίνεται σοβαρό από τις αστυνομικές αρχές και έχει σημάνει συναγερμός.

Η επίθεση έγινε στο δεύτερο διαμέρισμα της Βιέννης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο δράστης είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments