Αθλητισμός

Μάικλ Ολαϊτάν: Επίθεση με μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου

Μάικλ Ολαϊτάν: Επίθεση με μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου
Μάικλ Ολαϊτάν: Μέσω ανακοίνωσης, ο Απόλλων Πόντου γνωστοποιεί την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν, το βράδυ της Κυριακής από άγνωστο σε δρόμο της Καλαμαριάς.

Μάικλ Ολαϊτάν: Το περιστατικό έκανε γνωστό η ομάδα του Νιγηριανού με ανακοίνωσης της, που μεταξύ άλλων ζητά από τον οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσει στην αστυνομία για το περιστατικό. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο 26χρονος άσος να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να κάνει ράμματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός. Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments