Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 92-75: Είπε… αντίο στο πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 92-75: Είπε… αντίο στο πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 92-75: Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πάλεψε το ματς όμως στην επανάληψη οι ''πράσινοι'' πλήρωσαν την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα και τις γνωστές... ασθένειες που παρουσιάζουν εκτός έδρας, γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα τους στη διοργάνωση η οποία απομακρύνει κάθε σκέψη διεκδίκησης της 4ης θέσης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 92-75: Δεν τα κατάφερε ούτε στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να γνωρίζει τρίτη σερί ήττα μετά τα ματς με Χίμκι και Ολυμπιακό, βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός στην διεκδίκηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας.

Για ένα ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στην Μαδρίτη, έχοντας τους Ντένμον, Ρίβερς και Τζέιμς σε εξαιρετική κατάσταση. Ο τραυματισμός (αγκωνιά που έφερε ράμματα) του Καλάθη, η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα και η… μοναξιά του Τζέιμς στην επίθεση σε όλο το δεύτερο μέρος, οδήγησαν στην πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με μπροστάρη τον εξαιρετικό Φαμπιάν Κοζέρ (26π) πλήγωσε τον Παναθηναϊκό στις αντεπιθέσεις, με τους Ταβάρες και Ρέγιες να κυριαρχούν στα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, παγιώνοντας μια διαφορά 10 πόντων η οποία στα τελευταία λεπτά ξέφυγε αρκετά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Παναθηναϊκό, 23 ήταν οι πόντοι του Τζέιμς, 12 είχε ο Ρίβερς (4 τρίποντα) 11 ο Ντένμον και 10 ο Καλάθης, που μέτρησε όμως τέσσερα λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 38-37, 64-55, 92-75

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments