Αθλητισμός

Απίστευτο: Ο Σέρχιο Ράμος παράτησε το ματς γιατί τον έπιασε… κόψιμο!

Απίστευτο: Ο Σέρχιο Ράμος παράτησε το ματς γιατί τον έπιασε… κόψιμο!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Σέρχιο Ράμος εγκατέλειψε για ένα πεντάλεπτο τον αγώνα της Εϊμπάρ με την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού λόγοι ανωτέρας βίας τον έκαναν να φύγει σφαίρα για τα αποδυτήρια! "Ναι ο Σέρχιο χ..τηκε λιγάκι", είπε ο Ζιντάν.

Είναι να μη σου τύχει! Ο Σέρχιο Ράμος έφυγε σφαίρα από το ματς της Εϊμπάρ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο 73ο λεπτό και έφυγε… πετώντας για τα αποδυτήρια του «Ιπουρούα». Ο αρχηγός της «βασίλισσας» επέστρεψε μετά από ένα πεντάλεπτο στο γήπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σε μία κίνηση που προκάλεσε την απορία των ρεπόρτερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το περιστατικό μετά το τέλος του ματς, έβαλε τα γέλια και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του: «Ναι, ο Σέρχιο χ…τηκε λιγάκι»!

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.