Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Κουρουμπλής αντί Καμμένου στον Λευκό Οίκο
Κουρουμπλής αντί Καμμένου στον Λευκό Οίκο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής θα αντικαταστήσει τον Πάνο Καμμένο στην δεξίωση της επετείου της 25ης Μαρτίου, που διοργανώνεται στον Λευκό Οίκο, παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στις ΗΠΑ, έδωσε το «παρών» στην ελληνική παρέλαση στη Φλόριντα, ενώ θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει την πολιτική ηγεσία της χώρας στη δεξίωση του Λευκού Οίκου η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Αμερικής). 

Ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αμερική και έδωσε και το «παρών» στην ελληνική παρέλαση στη Φλόριντα θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για τη δεξίωση του Αμερικανού προέδρου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Για τη δεξίωση έχει προσκληθεί και ο δήμαρχος Μυκόνου κ . Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος βρίσκεται και αυτός εδώ και λίγες ημέρες στην Αμερική όπου είχε σημαντικές συναντήσεις για την τουριστική προώθηση της Μυκόνου. Μαζί του βρίσκεται και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου κ. Μίλτος Ατζαμόγλου ενώ στη δεξίωση είναι προσκεκλημένη και η κ. Σοφία Νικολάου, δικηγόρος στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην εκδήλωση που θα γίνει στο Λευκό Οίκο έχουν προσκληθεί επιφανείς Έλληνες ομογενείς, όπως ο κ. Τζον Κατσιματίδης, εκπρόσωποι των ελληνικών σωματείων και συλλόγων, αλλά και Έλληνες δημοσιογράφοι. 

Ετικέτες: 
2018