Πολιτισμός

Η δυστυχία να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν στο Studio Κυψέλης

Η δυστυχία να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν στο Studio Κυψέλης
Στις 21 Απριλίου στο Studio Κυψέλης κάνει πρεμιέρα η κομεντί "Η δυστυχία του να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν".

"Η δυστυχία του να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν" ανεβαίνει στο Studio Κυψέλης, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ρωμανού.

Η ιστορία ξεκινά με την πρωταγωνίστρια Έμμα Μπράουν, η οποία είναι το αγκάθι στην ζωή του ασφαλιστή Αιζακ Μπερνστάιν. Είναι η πεθερά του. Καθηλωμένη στην αναπηρική της καρέκλα και μιας κάποιας ηλικίας, θα έλεγε κανείς, ότι η ζωή μαζί της θα ήταν ήρεμη. 

Όμως δυστυχώς για τον Αιζακ ,η χαριτωμένη αυτή κυριούλα….έχει στόμα. Μιλάει πολύ και δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στο γαμπρό της….που βέβαια είναι και λίγο νευρικός. Η Έμμα Μπράουν όμως δεν είναι ένας διάβολος και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στις ανατροπές του έργου. Αγαπάει τον Αιζακ, όπως τον αγαπάει και η κόρη της η Τζέιν. Είναι απλά, λίγο πιο ζωηρή από ό,τι θα έπρεπε. Έχει ιδιόρρυθμο χιούμορ και κυρίως δεν τα έχει παρατήσει στη ζωή παρά την αναπηρία της.

Ταυτότητα παράστασης:

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ. Παίζουν. ΕΜΜΑ ΜΠΡΑΟΥΝ η Evi Kalymniou , ΑΙΖΑΚ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ ο Γιάννης Ρωμανός, ΤΖΕΙΝ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ η Μαρία Δρακοπούλου , Mr Γκούντμαν ( Ραβίνος) ο Κώστας Τραφάλης , ΡΙΤΖ ( προϊστάμενος) ο Ξενοφών Χαντζής. ΜΠΕΡΤ ( εφημεριδοπώλης ) ο Konstantinos Menounos. Χορογραφίες : Κωνσταντίνος Μενούνος.

Χορηγοί επικοινωνίας: Εκδόσεις Όστρια, Je Vole handmade jewellery by Fedra Benetatos, Pagenews.gr

Στην πρεμιέρα, θα είναι διαθέσιμο το νέο βιβλίο του Γιάννη Ρωμανού ,με γενικό τίτλο ΚΩΜΩΔΙΑΙ Ι. Το βιβλίο θα διατεθεί στην τιμή προγράμματος μόνο 5€. Θα, δε, συμπεριλαμβάνει 3 κωμωδίες του συγγραφέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments