Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague για Γιαννακόπουλο
Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague για Γιαννακόπουλο | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Μαρτίου 2018, 13:36 28 Μαρτίου 2018, 13:36

Νέος κύκλος ανοίγει στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague, αφού οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ξεκίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία από την διοργάνωση με αφορμή «ποσταρίσματά» του για θέματα διαιτησίας και για τον υπεύθυνο, Τζον Στόουκς.

Σε post του προ πέντε ημερών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχε αναφερθεί στο υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, διερωτώμενος γιατί δεν έχει επιλεγεί ένας φημισμένος διαιτητής του παρελθόντος με εμπειρία σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ο Γιαννακόπουλος είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον πείτε μας με ποια κριτήρια έχει επιλεγεί ο κύριος Στόους ως υπεύθυνος για θέματα διατησίας κι όχι ένας διεθνούς φήμης και αξιοσέβαστος διαιτητής με εμπειρία από διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο».

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει σε ισχύ ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης, ενώ ο Γιαννακόπουλος έχει περάσει στην… αντεπίθεση, αφού αρχικά έστειλε dvd σε ελληνικά και ξένα media για διαιτητικές αποφάσεις στην Euroleague και έχει προαναγγείλει νέο «χτύπημα» σχετικά με χορηγικά θέματα.

Ετικέτες: 


2018