Πολιτική

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Μαρινάκη για τα επεισόδια στον Πειραιά

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Μαρινάκη για τα επεισόδια στον Πειραιά
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί "τραμπούκους" του Μαρινάκη όσους έκαναν επεισόδια στον Πειραιά, έξω από το ξενοδοχείο που μιλούσε ο Τσακαλώτος.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο:

Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη.

Για τους διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη παραθέτουμε και μια φωτογραφία της μαζικής εκδήλωσης: αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια στον Πειραιά Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας στον Πειραιά Τσίπρας για Σκοπιανό: Η λύση είναι ζήτημα υπαρξιακής σημασίας για εκείνους Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ οποιαδήποτε υπόνοια γεωγραφικού διχασμού της χώρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments