Πολιτική

Πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα για τη Novartis

Πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα για τη Novartis
Tι εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για την Προανακριτική για τη Novartis.

Έως τις 20 Απριλίου θα είναι έτοιμο το πόρισμα για την Novartis, εκτιμά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, ο οποίος, μιλώντας στον ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο», σημείωσε: 

«Μετά το Πάσχα αμέσως, σε μία συνεδρίαση, το πολύ δύο, μέχρι τις 20 Απριλίου, θα έχουμε συντάξει το πόρισμά μας, θα το φέρουμε στην Ολομέλεια και η πρόταση θα είναι ότι η Βουλή είναι αναρμόδια να διερευνήσει μη υπουργικά αδικήματα».

Όπως είπε, «η προανακριτική για την Novartis συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα και θα γίνει προγραμματισμός για το πόρισμα. Θα αποφασίσουμε σήμερα και στην επόμενη συνεδρίαση για τις αρμοδιότητες και, σε περίπτωση αναρμοδιότητας, που εγώ πιστεύω ότι υπάρχει, θα πάει πίσω στην τακτική, ποινική Δικαιοσύνη. Και το ερώτημα είναι "ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ", ποιος φοβάται την Δικαιοσύνη» και την κ. Τουλουπάκη.

Ο κ. Λάππας σημείωσε ότι στα στοιχεία για τη «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ, που παρουσίασε ο κ. Πολάκης, «δεν υπάρχει καμία διπλοεγγραφή», όπως υποστήριξε η ΝΔ. «Δεν προκύπτουν από θέματα προϋπολογισμών, αλλά από έγγραφα απολογισμών και πορίσματα. 

Είναι συγκεκριμένα, εισροές και εκροές. Δεν είναι τυχαίο ότι την επομένη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μας ζήτησε αμέσως τα πρακτικά, τα συγκεντρώσαμε και τα αποστείλαμε αυθωρεί και παραχρήμα» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προκαταρκτική Novartis: Στο "τραπέζι" το ζήτημα της αρμοδιότητας

Ούτε και ο Μάριος Σαλμάς θα προσέλθει στην Προανακριτική για τη Novartis

Novartis: Άρνηση Γεωργιάδη και Πικραμμένου να παραστούν στην προανακριτική

Novartis: Το αιχμηρό σχόλιο του Βούτση για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments