Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – Το σπίτι “φυλακή” (pics)

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – Το σπίτι “φυλακή” (pics)
Οκτώ μήνες τρόμου έζησαν στα χέρια ενός 58χρονου άντρα, ένας 47χρονος και η 48χρονη αδερφή του, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την ενοχή του.

Ομολόγησε την ενοχή του στους αστυνομικούς ο 58χρονος δράστης, υπεύθυνος για την ομηρία ενός 47χρονου άντρα και της 48χρονης αδερφής του, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Ο δράστης έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι «αναγκάστηκε» να το κάνει αφού αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να πληρώσει τις σπουδές της κόρης του, που βοήθησε στην απαγωγή.

Εκτός από τον δράστη και την κόρη του στην συμμορία συμμετείχε και νεαρή κοπέλα απο την Ρωσία η οποία,όπως αναφέρει ο δράστης στην κατάθεσή του,της έδωσε το μερίδιό της και επέστρεψε στην χώρα της.

Σε βάρος των τριών δραστών (του 58χρονου, της κόρης του και της συνεργού τους) σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε αυτό το σπίτι κρατούσε ο 58χρονος ομήρους τα δύο ξαδέλφια του: 

Οι πρώτες δηλώσεις της 48χρονης που ήταν όμηρος για 8 μήνες

Η 48χρονη δήλωσε καλά στην υγεία της, επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά το μαρτύριο που έζησε.

 «Καλά είμαστε ναι, μαθεύτηκε κιόλας ε; Οχτώ μήνες ήμασταν εκεί. Μας έφεραν οι αστυνομικοί. Είναι όλα καλά θα υπάρξει και συνέχεια», είπε η 48χρονη γυναίκα την ώρα που επέστρεφε και πάλι στο σπίτι της στις Σέρρες.

Να θυμίσουμε  ότι 58χρονος δημοτικός υπάλληλος κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του επί οκτώ μήνες διάστημα κατά το οποίο κατάφερε να τους αποσπάσει το ποσό των 81.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments