Αθλητισμός

Οριακή κατάσταση: Θα γυρίσει με τον ίδιο προπονητή από το Κάουνας ο Ολυμπιακός;

Οριακή κατάσταση: Θα γυρίσει με τον ίδιο προπονητή από το Κάουνας ο Ολυμπιακός;
Μετράει ήδη τρεις χαμένους τελικούς σερί, με Φενέρ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αν αποτύχει με τη Ζαλγκίρις, δύσκολα θα τον δούμε σε... επόμενο τελικό.

Ήταν σοκ για όλους η ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ. Κανείς δεν περίμενε πως η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα έχανε από το πρώτο παιχνίδι αυτό που με κόπο προσπαθούσε να πάρει όλη τη σεζόν. Το πλεονέκτημα έδρας. Όμως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως φέτος δεν αστειεύεται φέτος και έχει βρει το κουμπί του Ολυμπακού και του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφού έχει τρία στα τρία στη φετινή διοργάνωση.

Τώρα που είπαμε Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήρθε σε δύσκολη θέση με τη συγκεκριμένη ήττα. Γι’ αυτό και η προσπάθειά του μετά το ματς να τα ρίξει όλα στη διαιτησία. Πως εκείνη έφταιγε που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει έναν συμπαραστάτη στον Σπανούλη, ο οποίος τα έκανε όλα μόνος του. Που έχασε μια διαφορά 16 πόντων που είχε χτίσει.

Λειτουργεί υπό πίεση ο Σφαιρόπουλος, περισσότερη από κάθε άλλη φορά. Διότι οι αποτυχημένες προσπάθειες να πάρει έναν τίτλο εδώ και ένα χρόνο είναι πολλές. Θυμίζουμε: έχασε εύκολα τον τελικό της Ευρωλίγκας από τη Φενέρμπαχτσε. Έχασε στη συνέχεια, ένα μήνα μετά, το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, παρά το πλεονέκτημα της έδρας. Και αποκορύφωμα, ο χαμένος τελικός Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο Κάουνας την επόμενη εβδομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Διότι, ακόμα κι αν κερδίσει αύριο, πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον μία νίκη εκεί ώστε να φέρει τη σειρά και πάλι στο ΣΕΦ. Αν δεν τα καταφέρει, η αποτυχία θα είναι τεράστια. Και θα βαραίνει κυρίως τον ίδιο τον Σφαιρόπουλο. Σε μία τέτοια περίπτωση, το ενδεχόμενο να πάει με άλλον προπονητή ο Ολυμπιακός στους ελληνικούς τελικούς, θα είναι πιο πιθανό από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον κόσμο της: Η οπαδός του Ολυμπιακού που πανηγύρισε το… airball του Μάντζαρη (vid)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με Σάρας και Ολυμπιακό – Οι φωτογραφίες… deja vu που λατρεύουν οι Παναθηναϊκοί (pics)

Το επεισόδιo Σπανούλη – Γιασικεβίτσιους στα αποδυτήρια (vid)

Στα αποδυτήρια οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments