Αθλητισμός

Χιμένεθ στους παίκτες: ”Συγχαρητήρια για τη νοοτροπία σας”

Χιμένεθ στους παίκτες: ”Συγχαρητήρια για τη νοοτροπία σας”
Ο Ισπανός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μανόλο Χιμένεθ από το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και το γεγονός πως δεν παράτησαν το ματς με την ΑΕΛ, λαμβάνοντας στο φινάλε τη δικαίωση και την πρόκριση.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε το εξής στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα: Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για αυτό που πετύχατε. Και να ξέρετε πως τα αξίζετε όλοι αυτά τα συγχαρητήρια, γιατί όλοι φέρατε την πρόκριση. Ήταν η ποιότητα του Λάζαρου και το γκολ που πέτυχε, αλλά όχι μόνο. Ήταν και εκείνος που εκτέλεσε το κόρνερ, αυτός που πήδηξε στην κεφαλιά, όλοι σας. 

Συγχαρητήρια για την πρόκριση, συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πιο πολύ από όλα συγχαρητήρια για τη νοοτροπία που δείξατε, να κυνηγήσετε μέχρι το 94’ το γκολ για να πάρουμε την πρόκριση. Αξίζετε όλοι ένα μεγάλο μπράβο. Όλοι, διότι όλοι βοηθήσανε. 

Τώρα πάμε για το παιχνίδι την Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Ξέρετε όλοι τι θα γίνει σε αυτό το ματς. Εμείς πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να πάρουμε τη νίκη»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments