Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Πάνος Καμμένος: Επιβεβαιώνομαι για τα περί ομηρίας με την πρόταση ανταλλαγής Ερντογάν
Πάνος Καμμένος: Επιβεβαιώνομαι για τα περί ομηρίας με την πρόταση ανταλλαγής Ερντογάν | Pagenews.gr
Pagenews Team

«Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι» έγραψε στο twitter o Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο ζήτημα της ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς το οποίο έθεσε για πρώτη φορά ο Ερντογάν σε συνέντευξή του. 

«Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την »πρόταση ανταλλαγής»» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των λαών. «Η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» υπογράμμισε. 

Δημήτρης Καμμένος: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπογράμμισε ότι θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι προεκλογική περίοδος στην Τουρκία και τόνισε ότι δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στις βραχονησίδες είπε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκάθαρος ο Ερντογάν: Δώστε μας τους 8 Τούρκους, να συζητήσουμε για τους δύο Έλληνες
Στροφή Ερντογάν: Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα, όχι άλλες εντάσεις
Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιών
Αποκάλυψη – "βόμβα": Ο διάλογος Ερντογάν – Πούτιν για απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (vid)

Ετικέτες: 


2018