Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι. Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν: Επανασύνδεση !
Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι. Έχετε νέα από το ερωτικό σας παρελθόν: Επανασύνδεση ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Απριλίου 2018, 17:20 23 Απριλίου 2018, 17:20

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην βιαστείτε να δώσετε καταφατικές απαντήσεις σε άτομα, που δεν τα έχετε γνωρίσει πολύ καλά, και ειδικά αυτό, που σας ενδιαφέρει και ερωτικά.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Αν συνεχίσετε να παίζετε με το παρελθόν σας, και να δείχνετε την φιλία σας, πιθανό και στο τέλος όντως να γίνετε και φιλαράκια, με τον πρώην σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι: Σας πλησιάζει η Αφροδίτη και αυτό, για 4 εβδομάδες, θα σας κάνει να διώξετε από την σκέψη σας, όλα τα παλιά, και να ζήσετε το θετικό τώρα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Είναι σπουδαίο, το να έχετε δίπλα σας, έναν σύντροφο που ξέρει τι θέλει από τον εαυτό του, εσάς και την αισθηματική σας σχέση – πορεία.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων: Το ταίρι σας, έχει πολλά οικονομικά – νομικά θέματα, που τον καθυστερούν, από το να πάρει τις τελικές του αποφάσεις γύρω από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος: Τα αστρολογικά και μέχρι να αλλάξει ο μήνας, θα σας έχουν φέρει ειδήσεις και γεγονότα, που θα ισορροπήσουν χρήμα και ερωτική ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Αν ακόμη, και για τους δικούς σας λόγους, δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας, για το παρελθόν, μην κάνετε νέα σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός: Προβληματισμένοι είναι πλέον το ταίρι σας, που δεν ξέρει πως να σας συμπεριφερθεί για να έχετε μια πιο καλή – ήρεμη καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης: Εσείς είστε αυτοί, που θα πάρετε μια πιο μόνιμη απόφαση, για την πολυτάραχη σχέση που διατηρείτε, και μέσα από χωρισμούς και επανενώσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Η μέρα είναι καλή για ψυχαγωγία και για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο, που θέλετε. Φυσικά και μην αφήνετε εκτός τους φίλους σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος: Το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, έχει γίνει το καλύτερο δυνατό και το επόμενο βήμα, που θα γίνει, είναι μέσα στον Μάιο, κάτι πιο επίσημο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς: Αποφύγετε να συνδυάσετε πολλά άτομα, μόνο και μόνο για να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Κάποιος θα πληγωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018