Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ταρώ ερωτικές προβλέψεις
Ταρώ ερωτικές προβλέψεις | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ταρώ Κριός: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Αναθεωρήσεις
Έννοιες – κλειδιά: Επιμέλεια και αναθεωρήσεις, αναζήτηση διευκρινίσεων, λύση επικοινωνιακών μπερδεμάτων, κίνηση σχεδίων μετά από καθυστερήσεις, τοποθέτηση σχεδίων στο σωστό δρόμο.
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Αναγνωρίσατε ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που αναμένατε, γι’ αυτό προσαρμόστε το. Δεν είναι ήττα.

Είναι απολύτως πιθανό το σχέδιο Α να βασιζόταν σε λανθασμένη αναγνώριση, σε κακές πληροφορίες και υποθέσεις. Αυτό η κάρτα δεν δείχνει ότι έχετε μπει σε έναν πόλεμο που δεν μπορείτε να νικήσετε. Σας λέει να στηρίζεστε λιγότερο σε αυτά που ακούτε και περισσότερο σε άμεσα στοιχεία και στην άμεση επικοινωνία. Χρειάζεστε ένα νέο σχέδιο μάχης. Επανεξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένα ερωτήματα, ακούτε. Μόλις ξεκαθαρίσετε όλα τα γεγονότα, μπορείτε να προσαρμόσετε την επίθεσή σας. Άντε λοιπόν.

Ταρώ Ταύρος: Το Εννέα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Άνεση
Έννοιες – κλειδιά: Απολαμβάνετε μια περίοδο οικονομικής σταθερότητας, κάνετε αγορές που η αξία τους μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου, ροές παθητικών εσόδων, επενδύετε στην επιχείρηση ή την εκπαίδευσή σας.
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα.

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων. Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

Ταρώ Δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Λέξεις – κλειδιά: Αργή ανάπτυξη
Έννοιες – κλειδιά: Σταθερή αλλά αργή επέκταση, καθυστερημένες προμήθειες, πωλήσεις ή υπολειπόμενα σε μικρά ποσά, η επανεμφάνιση μια παλιάς δουλειάς ή μιας κερδοφόρας επιχείρησης.
Οι Άσοι γενικώς σηματοδοτούν την αρχή ενός κύκλου, αλλά όταν είναι αντίστροφα, δείχνουν μια πιο αργή εκκίνηση. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση δουλειάς πάνω σε θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, στη δουλειά, σε προσπάθειες που έχουν βάση το σπίτι σας, μια βάση πάνω στην οποία χτίζετε.

Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια νέα δουλειά που απαιτεί έναν χρονοβόρο έλεγχο του ιστορικού σας, πριν γίνει η προσφορά ή μπορεί να αφορά ένα διαμέρισμα το οποίο δεν είναι έτοιμο τη στιγμή που το θέλετε ή ένα θέμα ακινήτου που απαιτεί κάποιες διεργασίες πριν δοθεί η εγγύηση (ή ακόμα και μια μεγάλη εγγύηση). Δεν είναι ότι στο τέλος δεν θα αποκτήσετε τον νέο πόρο, είναι απλώς θέμα χρόνου. Έχετε υπομονή –μαθαίνετε πολλά για τη σταθερότητα κατά τη διαδικασία.

Ταρώ Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών Αντίστροφα

Λέξεις – κλειδιά: Έλλειψη γνώσης
Έννοιες – κλειδιά: Βρίσκετε ένα κενό στις γνώσεις σας, αναγνωρίζετε την έλλειψη εμπειρίας, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ξανακάνετε μαθήματα ή επιστρέφετε στα θρανία για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας.
Αυτή είναι η κάρτα του μαθητή. Σας δείχνει ότι θα αντλήσετε πληροφορίες από πολλές πηγές και ότι θα τις αποστάξετε σε χρήσιμη φιλοσοφία. Αλλά αν οι πληροφορίες σας δεν είναι σωστές; Αν ερμηνεύσατε τις πληροφορίες λανθασμένα; Αν δεν έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα;

Αυτή η κάρτα αντίστροφα δείχνει ότι παλεύετε για να λύσετε ένα παζλ, αλλά δεν έχετε όλα τα κομμάτια. Καθυστερήστε τα συμπεράσματα, τις κατηγορίες και τις δηλώσεις προς το παρόν. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις, ελέγξτε τα γεγονότα, τεστάρετε τις ιδέες σας με έμπιστους φίλους που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τα κενά. Δεν έχετε ολόκληρη την εικόνα ακόμα, έτσι μην βιαστείτε να αποφασίσετε.

Ταρώ Λέων: Ο Άσος των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Συνομιλία
Έννοιες – κλειδιά: Ανοίγετε τις γραμμές επικοινωνίας, δικτυώνεστε και κάνετε συνδέσεις, προσκλήσεις, μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεστε και λαμβάνετε πληροφορίες.
Αυτή την εβδομάδα βρίσκετε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδέεστε. Δεν έχει σημασία μόνο το τι λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε.

Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας οφείλεται στο ότι ξέρετε το ακροατήριό σας και προσαρμόζετε το μήνυμά σας αναλόγως. Βέβαια, αυτό απαιτεί και να ακούτε παράλληλα. Μπορεί να έχετε μια διανοητική εκτίμηση του θέματος, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους τρόπους για να μοιράζεστε με επιτυχία, έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόρτες πραγματικά για εσάς και να έρθει η πρόοδος από τις νέες τακτικές σας.

Ταρώ Παρθένος: Το Δύο των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Επενδύσεις
Έννοιες – κλειδιά: Παράλληλες δουλειές και ευθύνες, νιώθετε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά, δουλεύετε προς το δρόμο της αυτοαπασχόλησης ενώ διατηρείτε μια δεύτερη δουλειά, ανοίγετε ή επεκτείνετε τις πιστωτικές γραμμές για ένα σημαντικό εγχείρημα.
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά.

Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Ταρώ Ζυγός: Το Επτά των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Πρόκληση
Έννοιες – κλειδιά: Ανταπόκριση στην πρόκληση, αίσθηση αυτοπεποίθησης στον αγώνα ή σε διαγωνισμούς, είστε έτοιμοι να σκίσετε σε μια ακρόαση ή σε μια συνέντευξη.
Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό.

Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Ταρώ Σκορπιός: Η Σελήνη

Λέξη – κλειδί: Συναισθήματα
Έννοιες – κλειδιά: Νιώστε τα συναισθήματά σας, βασιστείτε στη διαίσθησή σας, μπορεί να μην έχετε ολόκληρη την εικόνα, αλλά έχετε την πίστη ότι οι πληροφορίες θα έρθουν.
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια περίοδο αγνώστου. Είναι απλά μια φάση, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Είναι δύσκολο να βρείτε το Δρόμο σας στο σκοτάδι, οπότε επιβραδύνετε.

Πάρτε μια ανάσα – ή τρεις. Αφήστε κάθε σας προσδοκία, προς το παρόν, αφήστε την ανάγκη σας να ελέγξετε ή να δαμάσετε αυτήν την ευμετάβλητη κατάσταση. Μην πολεμάτε το ρεύμα, πλεύστε στη ροή του. Αυτή είναι μια στιγμή Γιν, η διαίσθησή σας είναι καλύτερη οδηγός, απ’ ότι είναι η όρασή σας. Να ξέρετε ότι ακόμα και τα κοινά, καθημερινά πράγματα φαίνονται παράξενα όταν παραμορφώνονται από την σκιά. Αυτό περίπου σημαίνει η κάρτα της Σελήνης. Μέχρι να ανατείλει ο Ήλιος ξανά, θα πρέπει να βασιστείτε στις άλλες αισθήσεις σας –και να τις ενδυναμώσετε.

Ταρώ Τοξότης: Το Τρία των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Δουλειά
Έννοιες – κλειδιά: Έντιμη εργασία, χτίσιμο ικανοτήτων, αύξηση προσόντων, αναγνώριση, αγάπη για τη δουλειά σας, αύξηση πελατών και πωλήσεων.
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσον αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητες σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση του να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε ναι σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

Ταρώ Αιγόκερως: Το Εννέα των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αμφιβολίες
Έννοιες – κλειδιά: Ανησυχίες, υπερανάλυση, αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει, παλεύετε με τις αϋπνίες λόγω του υπερδραστήριου μυαλού σας, αμφιβολίες.
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες –το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας.

Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία. Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

Ταρώ Υδροχόος: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση
Έννοιες – κλειδιά: Πάω παρακάτω, μια νέα θέση ή εργασία, ένα νέο σπίτι, μετακόμιση σε άλλη πόλη, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση.
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή.

Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

Ταρώ Ιχθύες: Το Οκτώ των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Κίνηση
Έννοιες – κλειδιά: Ανάληψη δράσης, δικτύωση, συνεντεύξεις, αποδοχή προσκλήσεων και προσφορών.
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτήν την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση.

Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει αρχίζουν να ανθίζουν. Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018