Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αφροδίτη στους Διδύμους
Αφροδίτη στους Διδύμους | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η Αφροδίτη μετά την παρουσία της στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, τώρα κινούμενη στους Διδύμους από τις 24 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου βρίσκεται στο πιο επικοινωνιακό ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, έχουμε ανάγκη να εκφράζουμε περισσότερο τα συναισθήματά μας, φλερτάρουμε ευκολότερα και επιδιώκουμε να γνωρίσουμε τον τρόπο σκέψης του προσώπου μας ενδιαφέρει, μιας και επενδύουμε περισσότερο στην εγκεφαλική σύνδεση. 

Οι Δίδυμοι όμως είναι διπλό ζώδιο του αέρα, έτσι είμαστε περισσότερο απερίσκεπτοι σε αισθηματικό επίπεδο και, αν βρισκόμαστε σε μια βαρετή σχέση, ίσως αναζητήσουμε αλλού νέα ερεθίσματα για το μυαλό και την καρδιά. Διασκεδάζουμε και φλερτάρουμε περισσότερο, θέλουμε να επικοινωνήσουμε με όλο τον κόσμο, να μοιραστούμε τις ιδέες και τις απόψεις μας. Τα έξυπνα λόγια, τα αστεία και το χιούμορ φέρνουν κοντά μας πολλά άτομα, απομακρύνουμε την ρουτίνα από τη ζωή μας και νιώθουμε ελεύθεροι να χαρούμε το ερωτικό παιχνίδι! 

Η διέλευση του Αφροδίτης από τους Διδύμους ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ευκολίες σε Κριούς και Λέοντες, όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Ζυγούς και Υδροχόους. Από τις 24 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 3 έως 11 Μαΐου και από 12 έως 19 Μαΐου την επιρροή της δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων. 

Ωστόσο, η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τους Διδύμους στις 8 Μαΐου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που δημιουργεί ανασφάλειες και έλλειψη εμπιστοσύνης στις σχέσεις μας, γινόμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα, ζούμε στο δικό μας όνειρο. Μας είναι δύσκολο να αποδεχθούμε τις συνέπειες των πράξεων μας, έτσι μπορεί να υπάρξει αποξένωση από κάποια σημαντική σχέση μας.

ΚΡΙΟΣ
Πληθώρα νέων ευκαιριών έρχεται στο κατώφλι σου, δείχνεις σε όλους την χαρούμενη και χιουμοριστική φύση σου χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών. Στο εξής λοιπόν συγκεντρώνεις τους φίλους σου και διασκεδάζετε μαζί, τολμάς να πεις τη γνώμη σου και όλοι αποδέχονται τις απόψεις σου. Με τα αστεία και το χιούμορ σου προσελκύεις νέες γνωριμίες ή μπορεί να ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία. Έχεις το χάρισμα της πειθούς και της ευγλωττίας, οπότε χρησιμοποίησε την ενέργεια αυτού του πλανήτη της Αγάπης για να πάρεις αυτό που θέλεις, τόσο στην αγάπη όσο και στο χρήμα. Προώθησε τον εαυτό σου στα κοινωνικά μέσα μαζικής δικτύωσης, μίλησε για ένα έργο που θέλεις να προβάλεις, κάνε την πρώτη κίνηση αν σε ενδιαφέρει κάποιος/α ερωτικά. Το σίγουρο είναι ότι τα λόγια και οι ιδέες σου σε οδηγούν σε ανάπτυξη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων και των αξιών, σε βοηθά να δεις που πραγματικά αξίζει να επενδύσεις τα χρήματά σου και το χρόνο σου. Τώρα ξοδεύεις για την καλοπέρασή σου και τη διασκέδαση, αλλά παράλληλα φροντίζεις να βρεις νέες πηγές χρημάτων. Η Αφροδίτη φέρνει ευχαρίστηση και ικανοποίηση στην οικονομική σου κατάσταση και ίσως διαπραγματευτείς μια νέα οικονομική συμφωνία αφού με την πειθώ και τη διπλωματία σου καταφέρνεις οι όροι να είναι υπέρ σου. Έχεις επίσης πολλές ιδέες για να βελτιώσεις τις συνθήκες των οικονομικών σου. Παράλληλα, αν έχεις κάτι να πεις που ξέρεις ότι ανεβάζει την αξία σου, τώρα θα ακουστείς. Μίλησε ανοιχτά για την αξία σου και θα προσελκύσεις άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου. Απλά φρόντισε να μην το παρακάνεις με τις απολαύσεις, καθώς είσαι πολύ αισθησιακός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφήνεις το παρελθόν και ξεκινάς μια νέα, πιο χαρούμενη και διασκεδαστική ζωή, Αν την προηγούμενες ημέρες ένιωθες ανία και πλήξη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανανεώνει τη ζωή σου, φλερτάρεις και διασκεδάζεις, ο χρόνος σου περνά χωρίς να το καταλάβεις. Χρειάζεσαι τώρα χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, θέλεις να ζήσεις τον έρωτα και τη ζωή. Αν είσαι μόνος, αφοπλίζεις τους θαυμαστές σου με τη γοητεία και τον μαγνητισμό των λόγων σου αλλά δεν θέλεις να δεσμευτείς με οποιονδήποτε. Αν είσαι σε σχέση, με την πειθώ και τη διπλωματία σου καταφέρνεις να φέρεις το σύντροφό σου πιο κοντά σου και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Για τις επόμενες εβδομάδες, τα γούστα και τα ενδιαφέροντά σου αλλάζουν, γίνεσαι πιο ανεξάρτητος, ίσως ακόμα θελήσεις να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να γίνεις πιο εντυπωσιακός, το οποίο μάλλον θα το πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επουλώνεις τις πληγές της ψυχής σου, αφήνεις πίσω σου τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του τέλους. Κάνεις εκκαθάριση από το παλιό, έτσι ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις με νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί ακόμα να πετάξεις άχρηστα αντικείμενα που σου προξενούν θλίψη και σου θυμίζουν το παρελθόν ή πράγματα που αγόρασες επιπόλαια και παρορμητικά και τα οποία δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ. Αν δεν τα πετάξεις, ίσως τα δωρίσεις σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή σε φίλους που θα το εκτιμήσουν. Αν έχεις κατά λάθος βλάψει τα συναισθήματα κάποιου ατόμου, τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσεις να επανορθώσεις. Αν κάποιος σε έχει βλάψει, μπορείς να τον συγχωρέσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Δώσε επίσης ιδιαίτερη σημασία στα όνειρά σου και σε ιδέες που σου έρχονται ενώ κοιμάσαι!

ΛΕΩΝ
Οι φίλοι σου θα σου προσφέρουν χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, νέες ομάδες σε βοηθούν να μάθεις νέα πράγματα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Κάνεις λοιπόν πολλές νέες γνωριμίες, ίσως ακόμα συναντήσεις την αγάπη διαμέσου των φίλων σου αλλά τώρα δεν θέλεις τόσο τις δεσμεύσεις. Ανταλλάσσεις πολύτιμες και χρήσιμες ιδέες με τους φίλους σου, στέλνεις γύρω σου τη θετική σου ενέργεια, είσαι η ψυχή της παρέας και ως μέρος ενός συνόλου μειώνεις την «αυτοκρατορική» συμπεριφορά γιατί απολαμβάνεις να μοιράζεις και να μοιράζεσαι. Και αν ψάχνεις την αγάπη, δοκίμασε να φλερτάρεις μέσα από το διαδίκτυο. Με τον χαρούμενο και το διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Αν είσαι σε σχέση, ασχολήσου μαζί με το σύντροφό σου με ομαδικές δραστηριότητες, θα φέρει κάποια ελαφρότητα στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πειθώ και η ευγλωττία σου δεν περνούν απαρατήρητες στην εργασία σου καθώς η Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, σου φέρνει χαρούμενες ειδήσεις στη σταδιοδρομία σου. Η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται, έχεις ευκαιρίες που σε βοηθούν να ανέλθεις στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας. Θέτεις μεγάλους στόχους, έχεις δίπλα σου άτομα που με τις ιδέες και τις συμβουλές τους σε βοηθούν σε ένα έργο σου, διεκδικείς δικαιωματικά τη θέση που σου ανήκει στην εργασία σου. Επικοινωνείτε καλύτερα μεταξύ σας, έτσι μια σημαντική συζήτηση μπορεί να είναι διαφωτιστική για την πορεία της σχέσης σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία. Κάνεις καλύτερες ενέργειες σκεπτόμενος το καλό και των δυο σας. Ωστόσο, αν είσαι μόνος/μόνη μολονότι μπορεί να προκύψει κάποια γνωριμία στο εργασιακό περιβάλλον, εσύ εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν και τα έσοδα πλέον είναι πιο περιορισμένα.

ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο ηλιακό οίκο σου φέρνει στη ζωή σου μια όμορφη και διασκεδαστική περιπέτεια ή μια ερωτική σχέση ή δημιουργική συνεργασία ή το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος. Μπορεί να συναντήσεις άτομα με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου που σου χαρίζουν νέες εμπειρίες και κάνουν τη ζωή σου πιο διασκεδαστική. Ίσως ακόμα ξεκινήσεις ή επεκτείνεις την επιχείρησή σου ή πάρεις μια νέα πρωτοβουλία. Η αισιοδοξία σου και μόνο είναι αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους να αποδεχτούν τα μεγάλα σχέδιά σου. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολικές ιδέες σου και την τάση σου να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτή η περίοδος μάλιστα ευνοεί και τα προσωπικά σου, μπορεί όμως να «τσιμπηθείς» με κάποιον που βρίσκεται μακριά ή πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό, σπουδάζει ή απλώς έχει παντελώς άλλη φιλοσοφίας ζωής και κοσμοθεωρία από εσένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο όγδοο ηλιακό οίκο σου και είσαι απόλυτα στο στοιχείο σου τώρα, καθώς ο όγδοος οίκος συνδέεται με το ζώδιό σου. Αφήνεις ελεύθερα τα κρυμμένα πάθη σου, αναζητάς μια σχέση που είναι χαρούμενη και διασκεδαστική αλλά παράλληλα μπορεί να σου χαρίσει διάρκεια και βαθιά ένωση ψυχής. Η σχέση σου γίνεται πιο σοβαρή και οικεία, δεν υπάρχει τώρα για σένα τίποτα λιγότερο από μια βαθιά σύνδεση νου-σώματος-ψυχής. Με το σύντροφό σου, κάνετε βαθιές και πιο οικείες συνομιλίες. Μπορεί ακόμα να ενώσεις τις δυνάμεις σου με έναν νέο συνεργάτη με σκοπό το αμοιβαίο οικονομικό όφελος ή να υπογράψεις μια μίσθωση ή να ενώσεις τους οικονομικούς πόρους σου με κάποιον. Οικονομικά, ο όγδοος οίκος διέπει τον πλούτο και τις αποταμιεύσεις, έτσι ίσως ξεκινήσεις την εξερεύνηση για μια πηγή παθητικού εισοδήματος, όπως επενδύσεις που μπορούν να σου φέρουν χρήματα χωρίς προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στοχεύεις υψηλότερα στη ζωή και στην αγάπη χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα ο έρωτας σε ανανεώνει και σου προσφέρει χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ειδικά αν είχες υποτιμήσει τον εαυτό σου ή είχες παραμελήσει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, θα έχεις περισσότερες από μια επιλογές αλλά θα πρέπει να είσαι πιο απαιτητικός τώρα, καθώς το αισιόδοξο και περιπετειώδες ζώδιό σου έχει την τάση να δοκιμάζει τα πάντα. Ξέχασε τους επιπόλαιους έρωτες και διάλεξε αυτόν/ην που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμος να σου δώσει πραγματικά και που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θα σπαταλήσεις το χρόνο σου. Οι συνεργασίες απογειώνονται με καλπάζοντα ρυθμό καθώς τώρα ο καθένας θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί σου. Ίσως ακόμα κάνεις επίσημη μια επαγγελματική συνεργασία βάζοντας υπογραφές, καθώς τώρα δεν θέλεις να λειτουργείς ανεξάρτητα αλλά μαζί με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά από κάποιες ανέμελες και διασκεδαστικές ημέρες, είσαι έτοιμος να φέρεις πίσω την ισορροπία στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας και της εργασίας, σου ζητά να επιλέξεις πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες, είτε με την προσθήκη περισσότερης κίνησης ή κάνοντας αποτοξίνωση και δίαιτα. Η αποτοξίνωση στη διατροφή σου θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της λάμψης σου και στην αναζωογόνηση της ευεξίας σου. Τώρα θέλεις να συνομιλείς περισσότερο με τους άλλους, έτσι κοινωνικοποιείσαι, είτε κάνοντας απλά έναν περίπατο ή ασχολούμενος με ευχάριστες δραστηριότητες που αποκαθιστούν την χαμένη ενέργειά σου. Θα είσαι τώρα πιο απασχολημένος στην εργασία σου και την καθημερινή ρουτίνα σου, αλλά δεν πρόκειται να πλήξεις. Σου είναι εύκολο να βάλεις οργάνωση και σύστημα στην εργασία σου, έχεις πολλές και ποικίλες ιδέες για να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα έτσι ώστε να έχεις χρόνο για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήνεις ελεύθερη την ανέμελη και διασκεδαστική πλευρά σου, το χιούμορ και τα αστεία σου προσελκύουν ποικίλους ερωτικούς συντρόφους καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Η ζωή σου θα είναι διασκεδαστική και σε περιμένουν πολλές ερωτικές περιπέτειες που κάνουν πιο ανάλαφρη και λιγότερο μονότονη τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα σου πει τα λόγια που θέλεις να ακούσεις! Όλα τα μάτια είναι πάνω σου, τα ταλέντα σου και οι πρωτότυπες ιδέες σου θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή ενός ευρύτερου ακροατηρίου. Ίσως ακόμη μιλήσεις δημοσίως ή δώσεις συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις έναν απόγονο, η Αφροδίτη σε ευνοεί. Ο χρόνος που αναλώνεις με τα παιδιά σου θα είναι διασκεδαστικός και σε ανανεώνει, ζεις μαζί τους τις δικές σου παλιές, ανέμελες παιδικές στιγμές.

ΙΧΘΥΣ
Η οικογένεια και το σπίτι σου γίνονται πολύ σημαντικά στη ζωή σου καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλάζουν προς το καλύτερο οι οικογενειακές σχέσεις σου, με τη διπλωματία και τον χαρούμενο τρόπο επικοινωνίας σου μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα προσφιλή σου πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις προς πώληση ένα ακίνητο ή να ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για την αγορά ενός σπιτιού ή την ενοικίαση ενός νέου διαμερίσματος ή ακόμα ίσως σκεφτείς να εγκαταλείψεις την πόλη σου ή την πατρίδα σου. Μπορεί να επανασυνδεθείς με συγγενείς ή φίλους ή ακόμα και με μια παλιά αγάπη που ζουν μακριά σου και τους οποίους θεωρείς υποκατάστατο της οικογένειάς σου. Τώρα θα σου αρέσει να φιλοξενείς άτομα στο σπίτι σου ή θα έχεις πολλούς επισκέπτες που θα σου προσφέρουν ανέμελες και χαρούμενες στιγμές. 

Πηγή: astropedia.gr

Ετικέτες: 


2018