Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτική Σελήνη 24-26/04 Μέσα Στο Μυαλό Μου, Ήταν Όλα!
Ερωτική Σελήνη 24-26/04 Μέσα Στο Μυαλό Μου, Ήταν Όλα! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός: Μέσα σε όλα αυτά που κάνετε για να έλξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε, ίσως και κάποια να είναι μεγάλες υπερβολές, που δεν θα μπορέσετε να τις τιμήσετε.

You and Me – ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ


Ταύρος: Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε και μαζί με τον άνθρωπο σας, που έχει πολλά παράπονα, ότι δεν τον έχετε βάλει πιο ενεργά στην καθημερινότητα σας.
You and Me – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΓΑΠΗ


Δίδυμοι: Πολλά τα λόγια και οι πράξεις σας που δεν αφήνουν πια κανένα περιθώριο για να κάνει άλλα λάθη ο άνθρωπος σας. Δεν θα ξανα-συγχωρέσετε.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Καρκίνος: Νέος έρωτας κινείται στις γειτονιές σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει κάνει την ευθεία του επίθεση. Από την νέα εβδομάδα, να είστε για όλα έτοιμοι!
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ


Λέων: Μπορεί να είστε πληγωμένοι αισθηματικά, και να μη δίνετε ευκαιρίες, σε αξιόλογα άτομα, που σας θέλουν, για να σας πλησιάσουν περισσότερο. Λάθος.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ


Παρθένος: Οι αλλαγές που κάνει ο άνθρωπος σας στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, είναι για να μπορέσετε εσείς οι δύο να είστε μαζί καλύτερα.
You and Me – ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


Ζυγός: Σίγουρα τα λάθη του παρελθόντος, δεν μπορούν έτσι εύκολα να σβήσουν, από την μνήμη σας. Μόνο μέσα από κοινή συντροφική προσπάθεια, θα το καταφέρετε.
You and Me – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ


Σκορπιός: Ένα ρομαντικό δείπνο, ή μι ξεχωριστή πρόταση σας περιμένει από έναν άνθρωπο, που τόσο καιρό σας φλερτάρει. Ακούστε και αποφασίστε.
You and Me – ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ


Τοξότης: Θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και σημασία, στην εργασία σας και σε ότι άλλο σας απασχολεί σοβαρά, αυτήν την εποχή. Όλα και όλοι οι άλλοι μπορούν…να περιμένουν.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Αιγόκερως: Ξεχάστε αυτά που σας λέει αυτός που σας ενδιαφέρει, και δείτε λίγο πιο βαθιά τις πράξεις του. Ζυγίστε τα, και βγάλτε τα προσωπικά σας πορίσματα.
You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


Υδροχόος: Αυτά που σας λένε και σχολιάζουν οι φιλικοί σας κύκλοι, θα πρέπει να τα προσπερνάτε. Οι αποφάσεις είναι μόνο τελικά δικές σας.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ


Ιχθείς: Έχετε βαρεθεί συχνά – πυκνά μέσα στην σχέση σας, να υπάρχουν εντάσεις που σας χωρίζουν. Βρείτε την πηγή και διαγράψτε την από την καθημερινότητα σας.
You and Me – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018