Διεθνή

Φονικό στην Λευκωσία: Ο 33χρονος που συνελήφθη δεν είναι ο δολοφόνος – Τι λένε για τον 15χρονο

Φονικό στην Λευκωσία: Ο 33χρονος που συνελήφθη δεν είναι ο δολοφόνος – Τι λένε για τον 15χρονο
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φονικού όπλου του εγκλήματος.

Κοντά στις 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη από τις κυπριακές Αρχές ένας 33χρονος Ελληνοκύπριος, εναντίον του οποίου οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι ανακρίσεις σε σχέση με το διπλό φονικό, στον Στρόβολο της Κύπρου.

Δεν είναι αυτός ο δολοφόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος φαίνεται να εθεάθη στη γειτονιά, την ώρα περίπου που έγινε ο φόνος, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του. Ο συλληφθείς ωστόσο δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με το φονικό. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο συλληφθείς δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος και γίνονται ενέργειες για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στην περιοχή. Ο άνδρας αναμένεται να περάσει από ανάκριση για τους λόγους τους οποίους βρισκόταν το βράδυ του φονικού στην περιοχή. Καταληκτικά, πηγές κάνουν λόγο και για ένα άλλο πρόσωπο και συγκεκριμένα μια γυναίκα, η οποία αναζητάτε από την Αστυνομία και πιθανώς να σχετίζεται με τον συλληφθέντα.

Ο 15χρονος γιος δεν έχει σχέση . Τι λένε ιατροδικαστής – αστυνομία

Ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Μάριος Ματσάκης εξέφρασε την άποψη ότι ο 15χρονος γιος του ζεύγους δεν εμπλέκεται στο διπλό φονικό του ζευγαριού. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

”Η δική μου θέση είναι ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά. Έχω όλα τα στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω την Αστυνομία αν μου ζητηθεί. Είμαι στη διάθεση της Αστυνομίας”.

Παράλληλα, διερωτήθηκε γιατί η σκηνή έμεινε κλειστή για τόσες μέρες, εκφράζοντας την άποψη ότι έπρεπε να ανοίξει από την ίδια μέρα. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης σχολίασε τις δηλώσεις του ιατροδικαστή τονίζοντας ότι ”είναι η άποψη του Μάριου Ματσάκη. Τα στοιχεία θα τα δουν οι ανακριτές”. Πρόσθεσε εν συνεχεία, ότι όλα πλέον θα καταγραφούν στο δικαστήριο.

Ο ρόλος της ματωμένης πιτζάμας

Μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου, κρίνεται ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ανακριτές του διπλού φονικού και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η πιτζάμα έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Ακόμη, γίνονται καθημερινά προσπάθειες για να εντοπιστεί και το φονικό όπλο του εγκλήματος, που ίσως δώσει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments