Πολιτική

Η απάντηση Κοντονή σε Γκιουλ για τους ”8” Τούρκους

Η απάντηση Κοντονή σε Γκιουλ για τους ”8” Τούρκους
Απάντησε στον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής.

Την δικιά του απάντηση με επιστολή έστειλε σήμερα ο Σταύρος Κοντονής στον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης που είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα ”τόπο συγκέντρωσης εγκληματιών.

Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στην σχετική ανακοίνωση η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρου Κοντονή κοινοποιήθηκε στον Τούρκο ομόλογό του μέσω της διπλωματικής οδού.

Αναλυτικά επισημαίνεται ”Μέσω της διπλωματικής οδού κοινοποιήθηκε σήμερα η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή στον ομόλογό του Υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας κ. Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ, σε όσα ανέφερε στην από 19/4/2018 επιστολή του προς τον Έλληνα Υπουργό”.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης σύμφωνα με πηγές των τουρκικών ΜΜΕ ανέφερε ότι ”η Ελλάδα έχει γίνει ένα ασφαλές λιμάνι των εγκληματιών της Τουρκίας”. Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, ο Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ απέστειλε επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του Σταύρο Κοντονή για την απόφαση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεύθερος κάτω από δρακόντεια μέτρα ο Τούρκος αξιωματικός – Μια "στρατιά" στην φύλαξή του

Απάντηση Άγκυρας σε Γιούνκερ: «Εντολές δεν παίρνουμε από κανέναν»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments