Πολιτισμός

Μια «Σουπερνόβα» στο μουσικό φεστιβάλ Κοατσέλα

Μια «Σουπερνόβα» στο μουσικό φεστιβάλ Κοατσέλα
Οι Ρομπέρτο Μπέχαρ και Ροζάριο Μάρκουαρντ ύψωσαν ένα έξι μέτρων αστέρι.

Η «Supernova», η εγκατάσταση του καλιφορνέζικου στούντιο R&R στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Κοατσέλα, είναι ένα μνημείο συναισθημάτων, ένας τόπος συνάντησης. 

Οι Ρομπέρτο Μπέχαρ και Ροζάριο Μάρκουαρντ ύψωσαν ένα έξι μέτρων αστέρι, μια έκρηξη φωτός και χρωμάτων, γιορτάζοντας τη μουσική, την τέχνη και το μέλλον όλων όσοι συναντήθηκαν στις πρασιές αυτής της «πρόσκαιρης πόλης»/φεστιβάλ μουσικής.

Η «καταγωγή» μιας σουπερνόβα είναι ο ουρανός, η ιδέα της ελπίδας και του κόσμου του αύριο. Η εγκατάσταση «Supernova» λειτουργεί ως ένα είδος δορυφόρου που συλλαμβάνει και, ταυτόχρονα, εκπέμπει καλά vibes στον κόσμο. Ορίζει ένα κυκλικό μαγνητικό πεδίο, που είναι ο τόπος συνάντησης των φεστιβαλιστών.

«Η "Supernova" είναι ένας διάττοντας αστέρας – μια πρόσκαιρη φωτεινή γραμμή για να πλοηγούμαστε στους καιρούς μας – ο οποίος μας οδηγεί σε καινούργιες περιπέτειες» λένε ο Ρομπέρτο και η Ροζάριο. 

«Είναι ένας αντικατοπτρισμός που μπορούμε να αγγίξουμε, ένα στιγμιαίο ορόσημο για να κάνουμε μιαν ευχή βλέποντας ένα πεφταστέρι, ένα αξέχαστο φωτεινό σύμβολο ενός καινούργιου κόσμου πιθανοτήτων για όλους» προσθέτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Διαδρομές στη Μάρπησσα": Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην Πάρο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments