Τουρισμός

“Διαδρομές στη Μάρπησσα”: Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην Πάρο

“Διαδρομές στη Μάρπησσα”: Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην Πάρο
Η Ελισάβετ Σπανού γράφει στο www.pagenews.gr για αυτό το μοναδικό εγχείρημα από μία ομάδα εθελοντών διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων.

Στην Πάρο, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της (για αρκετούς ίσως το ωραιότερο) στις 25, 26 και 27 Αυγούστου θα συμβεί κάτι που αξίζει τον κόπο να δεις και να ζήσεις.

Μια ομάδα εθελοντών διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων -με βασικό συστατικό την αγάπη για τον τόπο και έχοντας ως έμπνευση το χωριό- δημιούργησαν ένα φεστιβάλ που τους ενθουσίασε όλους και κατάφερε να γίνει θεσμός, αφού φέτος διοργανώνεται για 8η φορά!

Στόχος του φεστιβάλ είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, ο εμπλουτισμός της γνώσης μέσα από ομαδικές δράσεις, η επαφή με την τέχνη, με το αυθεντικό αλλά πάνω από όλα, η ανάπτυξη της ανθρώπινης επαφής και επικοινωνίας!

Οι "διαδρομές στη Μάρπησσα" θα σε οδηγήσουν στα πιο όμορφα σοκάκια του χωριού, ανάμεσα στους κλασικούς ανεμόμυλους και σε πανέμορφα πέτρινα κτίσματα. Μέσα από θεματικούς σταθμούς, εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια, διαλέξεις, μουσικές και παιχνίδια, θα περάσεις όμορφα και σίγουρα θα αγαπήσεις τον τόπο! Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει αυτό το φεστιβάλ μοναδικό, είναι πως η κεντρική του θεματολογία κάθε χρόνο αλλάζει με αποτέλεσμα…κάθε χρονιά να είναι μια καινούργια εμπειρία!

Φετινό θέμα… το "φως"!

Από το "απαλό" χάραμα, το δυνατό φως του μεσημεριού, μέχρι τα υπέροχα χρώματα που αφήνει ο ήλιος όταν δύει, οι διοργανωτές του φεστιβάλ έχουν βρει τον τρόπο να αναδείξουν τις ομορφιές της Μάρπησσας αλλά και την χαρά που κρύβει η συνεργασία και η ουσιαστική επικοινωνία των ανθρώπων. Περισσότερες πληροφορίες στο stinmarpissa.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments