Αθλητισμός

Μυστήριο: Ο άνθρωπος του Παϊρότζ που κανείς δεν ξέρει και όλοι τον ψάχνουν

Μυστήριο: Ο άνθρωπος του Παϊρότζ που κανείς δεν ξέρει και όλοι τον ψάχνουν
Το... μυστήριο που υπάρχει γύρω από το πρόσωπο που τρέχει το πρότζεκτ από νομικής άποψης.

Θυμάστε την τελευταία ανακοίνωση που είχε βγάλει ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ; Έλεγε μεταξύ άλλων πως οι μόνοι από Ελλάδα που μιλούν για εκείνον είναι το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση. Χαρακτηριστικά έγραφε:

"Να σημειώσουμε ότι ο μόνος εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του κ. Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα είναι το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση. Κανένας δεν έχει την εξουσία να εκπροσωπεί τον κ. Πιεμπονγκσάντ εκτός από τον εαυτό του και τους νομικούς του παραστάτες στην Ελλάδα".

Από τότε που βγήκε αυτή η δήλωση, όλοι αναζητούν ποιο είναι αυτό το δικηγορικό γραφείο. Και ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουν ανακαλύψει. Μέχρι τώρα, τρεις δικηγόροι έχουν μιλήσει για λογαριασμό του Ταϋλανδού, αλλά μάλλον κανείς απ’ τους τρεις δεν φαίνεται να είναι εκείνος που μιλάει με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ποιο είναι το πρόσωπο εκείνο που συζητάει με τους δικηγόρους του Αλαφούζου; Και ποιο είναι το μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση; Σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments