Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Παίρνει κι άλλους μαζί του ο Γιαννακόπουλος; Αυτές οι ομάδες της Euroleague σκέφτονται να πάνε στη FIBA
Παίρνει κι άλλους μαζί του ο Γιαννακόπουλος; Αυτές οι ομάδες της Euroleague σκέφτονται να πάνε στη FIBA | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Απριλίου 2018, 15:52 28 Απριλίου 2018, 15:52

Δεν είναι… τρελός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μπορεί κάποιες φορές να εμφανίζεται υπερβολικός στις αντιδράσεις του, αλλά η αλήθεια είναι πως οι διαιτητές στη φετινή Ευρωλίγκα μόνο καλές δεν είναι. Και υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται μονίμως.

Τρανό παράδειγμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το… έγκλημα εναντίον της Χίμκι έφερε αντιδράσεις από όλη την Ευρώπη. Η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι έτοιμη να κάνει ένσταση για το ματς, αφού αυτό που συνέβη δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Και μαζί με την ένσταση ετοιμάζεται να θέσει κι εκείνη θέμα Μπερτομέου. Και δεν είναι η μόνη. 

Στο Κάουνας και στη Βικτόρια οι αποδοκιμασίες εναντίον της διοργάνωσης είναι έντονες και οι φωνές ολοένα και αυξάνονται. Με λίγα λόγια, ο Γιαννακόπουλος δεν είναι ο μοναδικός που βλέπει μια εχθρική αντιμετώπιση. Και μια εύνοια σε συγκεκριμένες ομάδες.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ισχυρίζεται πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Η λογική λέει πως ήδη έχει μιλήσει με άλλες ομάδες και θα θέσουν όλοι μαζί θέμα Μπερτομέου. Διαφορετικά θα σκεφτούν και οι υπόλοιποι το ενδεχόμενο να αλλάξουν διοργάνωση.

Ετικέτες: 


2018