Αθλητισμός

Ανέβηκε και κάνει μεταγραφές – Αυτούς τους δύο υπογράφει ο Άρης

Ανέβηκε και κάνει μεταγραφές – Αυτούς τους δύο υπογράφει ο Άρης
Έτοιμος για τις πρώτες σουπερλιγκάτες μεταγραφές ο Άρης.

Πέρασαν 1495 μέρες από τότε που ο Άρης έφυγε από τη μεγάλη κατηγορία. Είναι πολλές. Πάρα πολλές για το μέγεθος του συλλόγου. Ο Άρης μετά τη σημερινή του νίκη απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ανέβηκε και μαθηματικά στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί δηλαδή που ανήκει. Και πλέον κάνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν.

Αυτός θα έχει μέσα Έλληνες παίκτες. Αρκετούς. Έξυπνες μεταγραφές, που θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα να σταθεί καλά στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη οι πρώτες κουβέντες έχουν γίνει και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανηφορίσουν προς Θεσσαλονίκη.

Ο ένας είναι ο Θωμάς Ναζλίδης, που φεύγει από τη Λάρισα. Ήδη ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την ΑΕΛ και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα είναι οι τελευταίες για τον Ναζλίδη στους βυσσινί, όπου ήταν πρώτος σκόρερ φέτος. Θα πάει στον Άρη για μια καλή εναλλακτική επιλογή στην επίθεση.

Ο δεύτερος είναι ο Μπέρτος. Ο δεξιός μπακ δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη. Ήδη, όμως, έχει συζητήσει με τον Άρη και υπάρχει θετική διάθεση. Αν υπάρξει και το κατάλληλο συμβόλαιο, θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή για τον Άρη, αφού ο Καρυπίδης είναι έτοιμος για… βόμβες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments