Αυτοκίνητο

Το πάθος της Margot Robbie για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Nissan

Το πάθος της Margot Robbie για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Nissan
Η Margot βοήθησε πρόσφατα τη Nissan στην αποκάλυψη της νέας της Formula E, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Λος Άντζελες, με ένα πλήθος VIP. H διάσημη ηθοποιός είναι η πρέσβειρα των ηλεκτρικών της Nissan.

Σήμερα οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσαν άνοδο 28% το τελευταίο οικονομικό έτος, με το LEAF να επιβεβαιώνει τη θέση του στην αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.

Επίσης, η Nissan εγκαινιάζει μια συναρπαστική εποχή, καθώς προετοιμάζεται να εισέλθει στο πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E για τη σεζόν 2018/19.

Με το τελευταίο φιλμ για τη Nissan, η βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie, μας εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας την σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Ως Πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

Στην ταινία, που μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/kjNEunDF0cY, η Margot απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία ενός "καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας".

Τα μοντέλα μας LEAF και e-NV200 δεν είναι μόνο καθαρότερα οχήματα, αλλά και μονάδες κινητής ενέργειας: οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες από αυτά τα οχήματα επαναχρησιμοποιούνται σωστά, ως μέρος της λύσης αποθήκευσης ενέργειας xStorage, η οποία παρέχει ισχύ σε σπίτια, αλλά ακόμη και σε γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο."

Για περισσότερα άρθρα του Νίκου Λιβανού, πατήστε εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments