Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ
O Γιάννης Μπουτάρης, πρότεινε να βραβευτεί η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστήριξε πως η ομάδα του Δικεφάλου με την κατάκτηση του τροπαίου τίμησε όχι μόνο τον σύλλογο και τους οπαδούς, αλλά και ολόκληρη την πόλη.

"Ο τίτλος αποτέλεσε μια επιβράβευση ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες στην Ελλάδα. Ήταν μια μεγάλη νίκη και δικαίωση των ανθρώπων της διοίκησης, οι οποίοι με την προσπάθειά τους δημιουργούν μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Παρ’ ότι είμαι Αρειανός το παραδέχομαι και εάν κάποιοι δεν το παραδέχονται είναι μίζεροι και μικρόψυχοι".

Να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης, πρότεινε να βραβευτεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά από τον δήμο Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα συγχαρητήριά του έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος συμφώνησε με την πρόταση να παραστούν οι "ασπρόμαυροι" στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να βραβευτούν.

"Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. ‘Εχω και προσωπικούς λόγους να είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν όψιμοι ΠΑΟΚτσήδες για λίγα ψηφουλάκια. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσάκι από τα σκληρά και πέτρινα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments