Lifestyle

Britney Spears: Είναι η νέα μούσα της Kenzo για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 (pic&vid)

Britney Spears: Είναι η νέα μούσα της Kenzo για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 (pic&vid)
Αυτή είναι η νέα μούσα του Kenzo.

Ο Kenzo ανακοίνωσε πως η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο της συλλογής Momento που λανσάρει η Kenzo.

Της: Έπη Τρίμη

Για όσους δεν τη γνωρίζουν η Britney είναι pop τραγουδίστρια έχοντας πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Το περιοδικό Rolling Stone αναγνώρισε την άμεση επιτυχία της ως μία από τις ”25 κορυφαίες στιγμές πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη όλων των εποχών”, ενώ το μουσικό κανάλι VH1 την κατέταξε στην ενδέκατη θέση με τις ”100 κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών”.

Το 1960, κέρδισε το περίφημο βραβείο Soen και άρχισε να εργάζεται για το πολυκατάστημα Sanai ως σχεδιαστής ενδυμάτων για κορίτσια, φτάνοντας μέχρι και 40 στιλ κάθε μήνα. Οι έντονες εκτυπώσεις και τα υπερβολικά σχέδια είναι ένα σημαντικό μέρος της πλούσιας ιστορίας της KENZO που χρονολογείται εδώ και σχεδόν 50 χρόνια και ως μέρος του έργου La Collection Memento N ° 1, βυθίζεται στον καταπράσινο κατάλογό της για να αναβιώσει τα μοτίβα που σχεδίαζε αρχικά ο ιδρυτής Kenzo Takada.

Aπό το 1970 που ιδρύθηκε από τον Kenzo Takada, ο Οίκος έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά labels που εδρεύουν στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Kenzo Takada γεννήθηκε στην Ιαπωνία και μετακόμισε στο Παρίσι το 1964 για να ξεκινήσει την καριέρα του στην μόδα. Στη συνέχεια έγινε γνωστός για τη χρήση του ασιατικού και ιαπωνικού επηρεασμένου στιλ με την εξειδικευμένη κατασκευή και ποιότητα της ευρωπαϊκής υψηλής μόδας. Ξεκίνησε με μια boutique Jungle Jap που βρίσκεται στο Παρίσι και διακοσμείται με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη ζούγκλα.

Η πρώτη συλλογή ήταν από γυναικεία ρούχα και στη συνέχεια το 1983, η Kenzo άρχισε να σχεδιάζει ενδύματα για άνδρες, παιδιά αλλά και και το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments