Αθλητισμός

Η Τζούλια Έμολο αποχαιρετά τον Ολυμπιακό (pic)

Η Τζούλια Έμολο αποχαιρετά τον Ολυμπιακό (pic)
Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, η Τζούλια Έμολο, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Η Τζούλια Έμολο αποχαιρέτησε την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Η Ιταλίδα αθλήτρια αποχωρεί από την ομάδα και επιστρέφει στην πατρίδα της, όπου εκτός από αθλήτρια πόλο σε ομάδα της χώρας της, θα εργαστεί παράλληλα και στην Αστυνομία.

Η διεθνής 27χρονη περιφερειακός κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 Κύπελλο και 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και φυσικά δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της. Το αντίο της στους «ερυθρόλευκους» μάλιστα μέσω social media ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα παραμείνει «κόκκινη για όλη της τη ζωή».

Το μήνυμά της: «Ένα απλό ευχαριστώ δεν πρόκειται να είναι αρκετό. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν απίθανα. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, σπουδαίες αθλήτριες, σπουδαίες γυναίκες. Μπορώ να πω ότι τώρα εδώ στην Ελλάδα έχω τη δεύτερη οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν αυτήν τη στιγμή της ζωής μου μοναδική, τον Πρόεδρο, τον τιμ μάνατζερ, τον φυσιοθεραπευτή, τον βοηθό προπονητή. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για αυτό το κλαμπ και πίστεψε σε μένα. Ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριές μου. Από όλες έμαθα κάτι. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που είναι η ψυχή αυτού του συλλόγου. Θα κρατήσω τα πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι κόκκινη για πάντα, γιατί αν είσαι κόκκινη μία φορά, θα είσαι για όλη σου τη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Επεισοδιακός ο τελικός της Α1 πόλο γυναικών: Ένταση ανάμεσα στην Αλεξία Καμμένου και οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments