Ζώδια

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη
Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06

Ζώδια Κριός

Έχετε αυτοπεποίθηση καθώς ξεκινά η εβδομάδα –μερικά ανεπίλυτα ζητήματα σας προκαλούν εκνευρισμό, αλλά οι άλλοι δεν ρίχνουν πάνω σας την ευθύνη. Προχωρήστε και βάλτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας σε δράση. Όλοι περιμένουν να σας ακολουθήσουν. Καθώς η εβδομάδα προχωρά, τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται λίγο πιο αργά απ’ ότι θα θέλατε, αλλά είναι ώρα για ένα επαναληπτικό μάθημα στην υπομονή ούτως ή άλλως.

Μια επιρροή από τα ξένα μπορεί να επιταχύνει κάπως τα πράγματα –ειδικά τους παλμούς σας! Και καθώς φτάνει το Σαββατοκύριακο, επενδύστε σε κάτι που θα έχετε για την υπόλοιπη ζωή σας και θα δείχνει την προσωπικότητά σας –μια αντίκα θα ήταν τέλεια.

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε πιο κοντά από ποτέ με τον εσωτερικό κύκλο των φίλων σας. Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο να ακούτε τα προβλήματά τους και να μοιράζεστε μερικά από τα δικά σας. Σας καταλαβαίνουν και θα σας παρέχουν τη βοήθεια που χρειάζεστε. Καθώς προχωράτε μέσα στην εβδομάδα, προσέξτε αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική αγορά –πρέπει πρώτα να κάνετε την έρευνά σας. Ενεργώντας λίγο πιο παρορμητικά απ’ ότι συνήθως, αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που δεν το περίμενε. Μπορεί να δείχνουν έκπληκτοι, αλλά κοιτάξτε πιο προσεκτικά. Θα δείτε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ χαρούμενοι που τους εμπιστευτήκατε.

Ζώδια Δίδυμοι

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, προκύπτουν κάποιες καταστάσεις με κάποιον συνεργάτη σας που προκαλούν σύγχυση. Θέλετε να τους βοηθήσετε να λύσουν το πρόβλημά τους, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορείτε. Επομένως, επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα πράγματα, όπως το να περάσετε πολύ χρόνο με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Στα μέσα της εβδομάδας, κάποιοι παρατηρητικοί φίλοι και συνεργάτες έχουν μερικές καλές προτάσεις. Βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική και θέλουν μόνο το καλό σας, οπότε γιατί να μην ακολουθήσετε τις συμβουλές τους; Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο … θα γνωρίσετε πολλούς καινούριους ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να πείτε. Αφθονούν οι εξαιρετικές ευκαιρίες για φλερτ.

Ζώδια Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλή ενέργεια –ίσως με μια έκρηξη υπερβολικής ενέργειας! Με όλα τα επερχόμενα γεγονότα, ίσως να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε για λίγες μέρες. Στη μέση της εβδομάδας, θα θελήσετε να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας και να μπείτε σε διάθεση παιχνιδιού –είναι η ώρα για σόου και είστε έτοιμοι! Η κοινωνική σας ζωή θα μπει στο επίκεντρο πολύ σύντομα και θα έχετε πολλές λεπτομέρειες να διευθετήσετε καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της. Μόλις φτάσει επιτέλους το Σαββατοκύριακο (θα νιώσετε ότι πέρασε ένας αιώνας!), ένα τρελό πάρτι σας περιμένει –γι’ αυτό ετοιμαστείτε να βγείτε απ’ το καβούκι σας!

Ζώδια Λέων

Ξεκινήστε την εβδομάδα σε λειτουργία έρευνας –συγκεντρώστε όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε και η μεγάλη επιτυχία θα είναι σίγουρη. Η κάθε φορά που δημιουργείτε τέχνη, μουσική ή ποίηση, θα είναι πιο ικανοποιητική από ποτέ –μπορεί ακόμα και να σας προκαλέσει μια νέα εμμονή. Ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας σάς δείχνει ότι το μυαλό δεν μπορεί ποτέ να πάψει να επεκτείνεται, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν αλλάξετε τις απόψεις σας σε μερικά σημαντικά ζητήματα. Αυτό θα οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Μοιραστείτε τις αναθεωρημένες ελπίδες και επιθυμίες σας με φίλους και δείτε πόσο θα εντυπωσιαστούν με τις νέες ιδέες σας.

Ζώδια Παρθένος

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, είστε αφηρημένοι λόγω μιας φιλίας που εξασθενεί και μπορεί το φυτίλι του θυμού σας να είναι κάπως μικρό. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χώρο και θυμηθείτε αυτές τις τεχνικές βαθιάς αναπνοής. Έχετε μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό σας, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Εάν τα πράγματα φαίνονται συγκεχυμένα, απλώς πάρτε τον χρόνο σας –δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Μετά από μέρες που ήσασταν κλεισμένοι στον εαυτό σας, η ενδοσκόπησή σας θα αποδώσει με κάποια καθησυχαστική σαφήνεια. Αυτό το πείραμα με την απομόνωση ήταν επιτυχημένο –γιατί να μην εξετάσετε την ιδέα να κάνετε ένα ταξιδάκι μόνοι σας, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό; Θα βιώσετε νέους πολιτισμούς και αυτή η εμπειρία μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Ζώδια Ζυγός

Θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά αν μείνετε συγκεντρωμένοι, μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Δεν θα γίνουν όλα όσο γρήγορα θέλετε, αλλά εσείς πάντα τηρείτε τις προθεσμίες σας –και αυτή η φορά δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Οι σχέσεις είναι στο μυαλό σας καθώς προχωρά η εβδομάδα –η διατήρηση τους, η αρχή τους, η βελτίωση τους, η εκτίμηση τους. Μείνετε ευέλικτοι καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της –ένα απροσδόκητο μίνι δράμα θα απαιτήσει γρήγορη καλοσύνη και συνεργασία. Είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να κερδίσετε παραπάνω πόντους φιλίας!

Ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει ένα μυστήριο που πρέπει να λύσετε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θα είναι διασκεδαστικό –αναζητήστε ενδείξεις μέσα στα όνειρά σας. Περάστε χρόνο σε μια γκαλερί, δείτε ένα θεατρικό έργο ή κάντε κάτι άλλο που θα τροφοδοτήσει την καλλιτεχνική σας πλευρά. Μην αφήσετε μια ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που το έχει ανάγκη να χαθεί –κάντε τον εαυτό σας διαθέσιμο τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Μια νέα ρυτίδα στο πρόσωπο μιας πολύ σημαντικής σχέσης θα είναι στο μυαλό σας το υπόλοιπο της εβδομάδας –υπάρχει τριβή εκεί, αλλά υπάρχει και αρκετός αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Ο πειρασμός έρχεται στο τέλος της εβδομάδας. Αλλά να είστε προσεκτικοί, ένα τυχόν ρίσκο πιθανότατα δεν θα αποδώσει.

Ζώδια Τοξότης

Δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου να ξεκινήσει η εβδομάδα σας κάπως αργά –η αυτοπεποίθησή σας είναι πιο δυνατή από ποτέ και τίποτα δεν πρόκειται να σας βγάλει από την πορεία σας. Εκμεταλλευτείτε τον ήσυχο αυτό χρόνο για να σκεφτείτε και να κάνετε νέα σχέδια. Στα μέσα της εβδομάδας, η παραγωγικότητά σας θα φτάσει στα ύψη, καθώς έχετε πολλή λεπτομερή δουλειά να κάνετε, η οποία σας προσφέρει την πρόκληση που λαχταράτε. Είναι η μεγάλη ευκαιρία σας να αποδείξετε στους άλλους αυτό που εσείς γνωρίζετε ήδη: ότι είστε τέλειοι. Όλα θα μοιάζουν θαμπά καθώς φτάνει το Σαββατοκύριακο και θα έχετε την ευκαιρία να επιβραδύνετε και πάλι. Γιορτάστε την επιτυχία σας –αλλά κρατήστε τα πράγματα ελαφριά και χαλαρά.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με την επικοινωνία –όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο το καλύτερο. Σκεφτείτε τι πρέπει να πείτε και πώς πρέπει να το μεταφέρετε για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένες διακριτικές αλλαγές στο στυλ σας θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν με τον νέο σας εαυτό και θα θέλουν να μάθουν το μυστικό σας. Θα πάρετε μεγάλη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας –ερωτική, επαγγελματική, ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Μερικοί από τους καινούριους οπαδούς σας δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ την προσοχή τους, γι’ αυτό μείνετε με τους ανθρώπους που πάντα σας θεωρούσαν υπέροχους. Θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθερά πάνω στο έδαφος.

Ζώδια Υδροχόος

Βγάλτε αυτό το νέο σύνολο από την ντουλάπα σας τη Δευτέρα το πρωί και ξεκινήστε σωστά την εβδομάδα! Ξεκινώντας με το καλύτερο βήμα σας, θα σας δώσει μια ωραία ώθηση και θα θέσει τον τόνο για την υπόλοιπη εβδομάδα. Εάν απομακρυνθείτε από την πορεία σας στη δουλειά, δεν πειράζει –οι παρακάμψεις μετατρέπονται συχνά σε συντομότερες διαδρομές. Μια έντονη ώθηση για νέες ιδέες θα σας εμπνεύσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν θα βαρεθείτε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εάν τύχει να βρεθείτε γύρω από ορισμένους ριζοσπαστικούς ανθρώπους σε ένα καυτό κοινωνικό γεγονός προς το τέλος της εβδομάδας, αφήστε την ομιλητική πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια –μια πνευματική σύνδεση μπορεί να προκαλέσει την αρχή ενός έρωτα.

Ζώδια Ιχθύες

Πάρτε το ρίσκο σε αυτό το νέο εγχείρημα που σκέφτεστε –ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, και αυτό θα μπορούσε να αποδώσει. Βρίσκεστε στα αρχικά στάδια ενός πραγματικού μετασχηματισμού, γι’ αυτό μην ανησυχείτε αν έχετε διφορούμενα συναισθήματα για πράγματα που κάποτε φαίνονταν σίγουρα. Σκέφτεστε, κρατάτε ανοιχτό το μυαλό σας και αυτό είναι πολύ, πολύ καλό. Ο αισθησιασμός έχει σημαντική παρουσία, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας –σε όλες του τις μορφές. Επιλέξτε πιο πολυτελή γεύματα, υποβλητική μουσική, ρομαντικές λέξεις και όμορφη τέχνη για να χορτάσετε την πείνα σας για αισθητική.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments