Πολιτισμός

“Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνω;” στο Θέατρο Αλκμήνη

“Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνω;” στο Θέατρο Αλκμήνη
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο “Αλκμήνη”, Αλκμήνης 8 - 12 στο Γκάζι, Σάββατο 26 Μαΐου στις 20:00, Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 20:00 και Κυριακή 27 Μαΐου στις 19:00, Σάββατο 2 Ιουνίου στις 20:00.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα “Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ” σας ενημερώνει πως για τη φετεινή σαιζόν θα παρουσιάσει το έργο “Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνω;” , μεταφορά απο την γαλλική κωμική ταινία “Quest-ce qu’on a fait au Bon Dieu” σε Διασκευή, Μετάφραση και Σκηνοθεσία της Κατερίνας Ταρλή.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο “Αλκμήνη”, Αλκμήνης 8 – 12 στο Γκάζι, Σάββατο 26 Μαΐου στις 20:00, Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 20:00 και Κυριακή 27 Μαΐου στις 19:00, Σάββατο 2 Ιουνίου στις 20:00.

Η υπόθεση του έργου αφορά τέσσερεις κόρες, τέσσερεις γαμπρούς, δύο αναπάντεχους συμπέθερους και δύο ταλαίπωρους γονείς που κεραυνοβολούνται από απανωτά εγκεφαλικά, και οι οποίοι απαρτίζουν το κάστ του έργου! Ο ρατσισμός και οι αντιρατσιστικές προθέσεις όλων συγκρούονται, με αποτέλεσμα μέσα απο την ανομοιογένεια να έρθει η ευτυχία! Η παράσταση, με γρήγορες εναλλαγές και πλούσια μουσική επένδυση, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα “Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ” έχει δημιουργηθεί απο την Κατερίνα Ταρλή – Ηθοποιό απόφοιτο της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, και απαρτίζεται απο 25 ερασιτέχνες διαφόρων ηλικιών (απο 15 – 75 ετών) που έχουν σαν επιθυμία να γνωρίσουν απο κοντά την Τέχνη, την μαγεία αλλά και τις δυσκολίες του Θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Εγώ, η Σάρα Μπερνάρ» στο Θέατρο Αλκμήνη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments