Αθλητισμός

Νέες “βόμβες” από βασικό παίκτη του Ολυμπιακού – Εκνευρισμός στο λιμάνι, παίρνουν άμεσα μέτρα

Νέες “βόμβες” από βασικό παίκτη του Ολυμπιακού – Εκνευρισμός στο λιμάνι, παίρνουν άμεσα μέτρα
Μήπως είναι... φευγάτος;

Πριν από λίγες μέρες ο Καρίμ Ανσαριφάρντ προχώρησε σε δηλώσεις που άφηναν τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δω τι προτάσεις έχω. Τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην Εθνική του Ιράν για να μπορέσω να δώσω το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για να αποφασίσω για το μέλλον μου», είχε πει ο Ιρανός, ο οποίος είχε κάνει λόγο και για άθλια χρονιά της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή και περήφανη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά σε μια άθλια περίοδο για εμάς χάσαμε πολλούς πόντους. Η δουλειά μου ήταν δύσκολη τη τελευταία αγωνιστική, ο Πρίγιοβιτς έβαλε δύο γκολ με τον Πλατανιά και έπρεπε να κάνω χατ τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να τον περάσω. Δεν τα κατάφερα».

Λίγες μέρες μετά, ο Καρίμ… επιστρέφει. Με νέες δηλώσεις, που δείχνουν πως δεν είναι ξεκάθαρο που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν. “Η δουλειά μου δεν θα είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να πάρω την πιο καλή απόφαση. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

Πρέπει να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω και μετά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει και θα δει εάν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα”.

Δύο φορές σε λίγες μέρες είναι… βαρύ. Και δείχνουν πως ο Ανσαριφάρντ είτε έχει στα χέρια του κάτι άλλο, είτε δεν νιώθει και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό που δεν σκοπεύουν πια να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Αναμένεται να λάβουν μέτρα και να πουν στον παίκτη πως θα πρέπει να σταματήσει τις δηλώσεις που αφορούν το μέλλον του. Και μάλιστα χωρίς από την ομάδα να έχει γίνει κάποια κίνηση έως τώρα για την παραχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό; – «Κόκκινος» που ανδρώθηκε με Δώνη προσπαθεί να μείνει ελεύθερος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments