Αθλητισμός

Τελειώνει με ΜακΚέι, ακολουθούν στόπερ και «εξάρι»

Τελειώνει με ΜακΚέι, ακολουθούν στόπερ και «εξάρι»
Ανακοινώνεται από στιγμή σε στιγμή.

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού από την ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Οι δύο σύλλογοι ολοκληρώνουν άμεσα τις επαφές τους και ο 23χρονος Σκοτσέζος που δεν βρήκε θέση βασικού υπό τις οδηγίες του Αΐτορ Καράνκα στο «Σίτι Γκράουντ», πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά «ερυθρόλευκος» αφού απομένουν μονάχα κάποια τυπικά ζητήματα πριν βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο πρώην εξτρέμ της Ρέιντζερς θα καλύψει έτσι τη μία από τις θέσεις των εξτρέμ που μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Μάριν, Σεμπά, Πάρντο και την επιστροφή Μιραλάς στην Έβερτον θα χρειαστούν ενίσχυση. Για εκεί ήδη έχουν άλλωστε αποκτηθεί οι δύο Έλληνες, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ λογικά θα γίνει ακόμη μια προσθήκη.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής ξένου παίκτη για αυτό το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει να είναι εξαιρετικά ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Ταυτόχρονα με την «εύκολη» περίπτωση του ΜακΚέι, οι άνθρωποι των Πειραιωτών δουλεύουν ταυτόχρονα πάνω σε αρκετά άλλα μεταγραφικά «μέτωπα», αφού η «πρώτη» της νέας σεζόν πλησιάζει. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άλλωστε θέσει ως μεταγραφικές προτεραιότητες την απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού από την ξένη αγορά και ενός αμυντικού χαφ. Αυτούς τους δύο, ο Πορτογάλος θέλει να τους έχει στη διάθεσή του από την αρχή της προετοιμασίας ή έστω στο… αεροπλάνο για το Ζέεφελντ, κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες η «ερυθρόλευκη» διοίκηση θα φορτσάρει για να κλείσει δύο ακόμη από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάζει το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρωθούν οι παραπάνω τρεις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός θα έχει το υπόλοιπο καλοκαίρι μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στις 9 Αυγούστου, ώστε να κλείσει ακόμη έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ένα δεξί μπακ, έναν ακόμη εξτρέμ όπως προαναφέρθηκε, αλλά και μίνιμουμ έναν επιθετικό. Βεβαίως, πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποιοι και πόσοι τελικά παίκτες θα αποχωρήσουν από το ρόστερ το προσεχές διάστημα.

Ως προς τη θέση του… έξτρα κεντρικού χαφ, συγκεκριμένα, ένα από τα πιθανότερα σενάρια είναι να καλυφθεί με την επιστροφή του Αντρέα Μπουχαλάκη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κατά τα άλλα, πολύ σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέφανου Ευαγγέλου, ως ελεύθερου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments