Αθλητισμός

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωσή του

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωσή του
Οι Καταλανοί περιμένουν ακόμα τον Γκριζμάν, αλλά ήδη κοιτάζουν προς Λίβερπουλ για τον Σαλάχ.

Ο Γκριεζμάν αργεί να απαντήσει στην Μπαρτσελόνα και στην πρόταση που του έχει κάνει και οι Καταλανοί έχουν αρχίσει να κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις. Με πιο… φανταχτερή αυτή του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Γάλλος επιθετικός καθυστερεί να δώσει την απάντησή τους στους «μπλαουγκράνα» καθώς φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για την μετακόμισή του στο «Καμπ Νου».

Στη Μπαρτσελόνα έχουν δώσει διορία στον Γκριεζμάν, ώστε να γνωρίζουν πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν μπορούν να τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν και παράλληλα αναζητούν άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS», οι Καταλανοί μπαίνουν δυναμικά στο… παιχνίδι για την απόκτηση του Σαλάχ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στις προθέσεις της Λίβερπουλ να αφήσουν τον κορυφαίο παίκτη τους να φύγει.

Όπως σημειώνεται, μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Αιγύπτιο επιθετικό όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών επιτευγμάτων του την φετινή σεζόν, αλλά και διότι τα χρήματα που θα χρειαστεί να δαπανήσουν είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή όσα θα έδιναν και για τον Γκριεζμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλάχ, η εξομολόγηση: «Είμαι άνθρωπος, πονάω, φοβάμαι για το Μουντιάλ» (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments