Διεθνή

Σκοπιανό: “Παίζει” με τις καθυστερήσεις η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ

Σκοπιανό: “Παίζει” με τις καθυστερήσεις η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ
«Η κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη", αναφέρει σε ανακοίνωση της η πΓΔΜ.

Μετά από πολλές μέρες απουσίας, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ εμφανίστηκε, δίχως συγκεκριμένη στάση για την λύση του ονοματολογικού. Με μια μικροσκελή ανακοίνωσής της, τονίζει για μια ακόμη φορά την σημασία εύρεσης οριστικής λύσης, την ώρα που το πολυπόθητο τηλεφώνημα του Ζάεφ στον Τσίπρα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

“Είναι σημαντικό, να επιτευχθεί μια ποιοτική και αμοιβαία αποδεκτή λύση η οποία θα είναι βιώσιμη και κυβέρνηση της ΠΓΔΜ παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης που θα προστατεύει και ενισχύει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα των πολιτών της Δημοκρατίας της”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η κυβέρνηση της γείτονος.

Οι εικασίες περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε αυτές τις ευαίσθητες στιγμές, δεν μπορούν να συμβάλουν σε αυτόν τον στρατηγικό στόχο εθνικού συμφέροντος, λέει η κυβέρνηση της πΓΔΜ και τονίζει πως η οικοδόμηση φιλίας μεταξύ των δύο χωρών είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το κοινό μέλλον και η συνεργασία στο μέλλον μόνον θα αυξάνεται.

«Η κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων, της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και του ΝΑΤΟ και είναι σαφές ότι για την επίτευξή τους είναι απαραίτητο να ξεπεραστεί το πρόβλημα με το όνομα», καταλήγει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Αισιοδοξία για αίσια έκβαση στο Σκοπιανό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments