Πολιτική

Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς ρίχνει την αποτυχία του στη ΝΔ

Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς ρίχνει την αποτυχία του στη ΝΔ
"Πυρά" κατά του Νίκου Κοντζία εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Σκοπιανό.

“Βολές” κατά του Νίκου Κοντζία εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Σκοπιανό, τονίζοντας ότι ο ΥΠΕΞ προσπαθεί να ρίξει την αποτυχία του στη ΝΔ, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν έχει δεχθεί τον όρο Μακεδονία.

Μιλώντας στο κανάλι “Ε”, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι “δεν έχουν ίχνος αληθείας αυτά που λέει ο Κοτζιάς. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει δεχθεί ήδη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα”.

Συμπλήρωσε ότι “η ΝΔ ποτέ δεν έχει δεχθεί τον όρο “Μακεδονία”. Την αποτυχία του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να την ρίξει στη ΝΔ. Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχουν δώσει το όνομα “Μακεδονία””. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πάγια θέση του κόμματος αποτελεί η συμφωνία “πακέτο”, χωρίς αλυτρωτισμούς και “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα.

Τέλος, αναφορικά με το μεσοπρόθεσμο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως αυτό θα είναι το τέλος της Αριστεράς. “Για πρώτη φορά μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ στους πλούσιους και αυξάνεται στους φτωχούς”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον Άδωνι για αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης προς την Δούρου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments