Αθλητισμός

Συναγερμός για το Game 3, στα “κόκκινα” ο κόσμος του Παναθηναϊκού – “Θέλει προσοχή”

Συναγερμός για το Game 3, στα “κόκκινα” ο κόσμος του Παναθηναϊκού – “Θέλει προσοχή”
Τι είναι αυτό που ανησυχεί τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και στους πράσινους επικρατεί συναγερμός για να κυλήσουν όλα ομαλά. Στο κλειστό της Καλογρέζας είναι αλήθεια πως δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ακόμα και σε ήττες του Παναθηναϊκού με πρόσφατο παράδειγμα τη νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1 των τελικών.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” είναι έξαλλοι με όσα συμβαίνουν στο ΣΕΦ σε κάθε τους παρουσία εκεί. Όπως στην τελευταία, που μετά τη λήξη του ματς οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… ντου μέχρι και για να μπουν μέσα στα αποδυτήρια, όπως αναφέρουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες.

Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται σήμερα οι εντολές να είναι ρητές προς όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, έχει δοθεί εντολή στον άνθρωπο που είναι επιφορτισμένος με το μικρόφωνο του ΟΑΚΑ να κάνει συνεχώς συστάσεις, ακόμα και πριν την έναρξη του αγώνα, για να είναι ο κόσμος συγκρατημένος και να κυλήσουν όλα ομαλά.

“Θέλει προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Πρέπει να είναι όλοι όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι και η ομάδα θα κάνει το καθήκον της και θα πάρει τη νίκη”, έλεγαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού και περιμένουν από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να δώσει ώθηση στους πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: «Γλίτωσε» την τιμωρία της έδρας του – Το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments