Αθλητισμός

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ΟΑΚΑ – Θλιμμένος τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο ΟΑΚΑ – Θλιμμένος τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο (pic)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να αποτίσει φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα “παιδιά” του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκείνος τον έφερε από τον Ηρακλή στον Παναθηναϊκό, σε μια μεταγραφή που άλλαξε – και καθόρισε για πολλά χρόνια – την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν πηγαίνει συχνά στο γήπεδο από τη μέρα που σταμάτησε το μπάσκετ. Μετρημένες είναι οι φορές που τον έχουμε δει στο ΟΑΚΑ να παρακολουθεί έναν αγώνα. Προφανώς δεν… αντέχει να είναι στις εξέδρες και όχι στο παρκέ. Όμως χθες δεν μπορούσε να λείψει.

Χθες στο ΟΑΚΑ δεν διεξαγόταν ένας απλός αγώνας. Χθες βρέθηκαν εκεί χιλιάδες κόσμου για να πουν το αντίο στον μεγάλο Παύλο Γιαννακόπουλο. Στον “πατριάρχη” του Παναθηναϊκού, στον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή την ίδια ημερομηνία που είχε μπει στο ΔΣ του Παναθηναϊκού.

«Για εμάς που είχαμε την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίσουμε από κοντά, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός, με εξαιρετικό ήθος, χαρακτήρα, ήταν πάντα δίπλα μας… Πάνω από όλα μας ρωτούσε σαν άνθρωπος εάν αντιμετωπίζαμε κάποιο πρόβλημα, ήταν πάντα δίπλα μας για να μπορέσει να μας το λύσει. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος έφυγε. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Η απώλεια είναι μεγάλη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα σήμερα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και για όλον τον κόσμο που τον έζησε και τον ήξερε», ήταν η χθεσινή δήλωση του Διαμαντίδη στον Real FM 97,8.

Ο φωτογραφικός φακός “έπιασε” χθες το βράδυ τον Διαμαντίδη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Θλιμμένο, να μιλάει στο κινητό του. Ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Παύλου Γιαννακόπουλου. Δείτε τη φωτογραφία του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παύλος Γιαννακόπουλος: Τον αποχαιρέτησε ακόμα και το NBA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments