Αθλητισμός

“Χτύπημα” Παϊρότζ: Η “καψούρα” του Δώνη στο δρόμο για τη Λεωφόρο – Κλείνει κι έρχεται, υπογράφουν… μαζί

“Χτύπημα” Παϊρότζ: Η “καψούρα” του Δώνη στο δρόμο για τη Λεωφόρο – Κλείνει κι έρχεται, υπογράφουν… μαζί
Ο Δώνης τον ζήτησε και η διοίκηση το καταφέρνει.

Η ανανέωση του δανεισμού του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό είναι θέμα ημερών, κάτι που είχε ζητήσει ο Γιώργος Δώνης. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εξελιχθούν όλα ομαλά και ο 25χρονος διεθνής Αλβανός αμυντικός μέσος, θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα περίοδο τη φανέλα του τριφυλλιού.

Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την πρότασή του στον ΠΑΟΚ και περιμένει έως την Παρασκευή μία απάντηση. Δεν αποκλείεται αυτή να δοθεί ακόμα και έως την Τετάρτη.

Θα μπει φυσικά και οψιόν αγοράς, η οποία μάλλον θα είναι μεγαλύτερη από τις 400.000 ευρώ που ήταν τον περασμένο Γενάρη (με δεδομένο ότι αναλαμβάνει ο Πιεμπονγκσάντ).

Η παραμονή του Κάτσε θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του για τη νέα χρονιά (οι αποδοχές του είναι 350.000 ευρώ), ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει έναν ποιοτικό και φιλόδοξο ποδοσφαιριστή, που δεν θα έχει θέμα προσαρμογής, ενώ γνωρίζεται άριστα με τον Δώνη και τέλος και ο παίκτης θα είναι ικανοποιημένος, διότι θα βρίσκεται σε μία ομάδα που δεδομένα θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συμβαίνει με τον Δώνη και δεν υπογράφει; – Άνθρωπος του Ραμαντάνι στην Ελλάδα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments