Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία 1-0

Μουντιάλ 2018: Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία 1-0
Το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 23' αποδείχτηκε αρκετό για τους Ουρουγουανούς, που με το 1-0 απέναντι στη Σαουδική Αραβία προκρίθηκε ήδη στους 16 του Μουντιάλ 2018

Απέναντι στην Αίγυπτο χρειάστηκε μια κεφαλιά του Χιμένες στο φινάλε του αγώνα για να πάρει τη νίκη. Αυτή τη φορά το γκολ για την Ουρουγουάη ήρθε νωρίτερα, στο 23′, αλλά ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Σαουδική Αραβία και για να τη στείλει “χέρι – χέρι” με τη Ρωσία στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2018.

Η Ουρουγουάη χωρίς να ενθουσιάσει για ακόμα μία φορά και παρά το γεγονός πως έχει ένα απ’ τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα (Σουάρες – Καβάνι), πήρε μια… επαγγελματική νίκη. Χρειάστηκε μια άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα της Σαουδικής Αραβίας στο 23′, που έδωσε την ευκαιρία στον Σουάρες να πλασάρει σε κενή εστία και να ανοίξει το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Ουρουγουάη ήταν φλύαρη. Είχε την κατοχή, την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο, εκτός από μικρό ευκαιρίες. Όμως η αδυναμία της Σαουδικής Αραβίας να φανεί απειλητική της χάρισε εν τέλει μια εύκολη νίκη που τη στέλνει στους έξι βαθμούς και ταυτόχρονα στους “16” του Μουντιάλ, μαζί με τη Ρωσία.

Οι δυο τους θα αγωνιστούν την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι συνθέσεις:

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Μπεντανκούρ, Βεσίνο (59′ Τορέιρα), Γκ. Ροντρίγκες (59′ Λασάλτ), Κ. Σάντσες (82′ Νάντες), Σουάρες, Καβάνι]

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλοβάις, Οσάμα, Αλί, Αλμπουραΐκ, Σαλμάν, Χατάν (75′ Κανό), Γιασέρ, Οταΐφ, Ταϊσέερ (44′ Χουσαΐν), Σαλέμ, Φαχάντ (78′ Αλ-Σαλάουι)

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments