Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Δανία – Αυστραλία 1-1

Μουντιάλ 2018: Δανία – Αυστραλία 1-1
Δανία - Αυστραλία 1-1 για τον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ 2018, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ για τους Δανούς στο 7', ισοφάρισε με πέναλτι που είδε ο διαιτητής στο VAR η Ασυτραλία με τον Γέντισεκ.

Δανία – Αυστραλία 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ 2018, με τους Δανούς να φτάνουν τους τέσσερις βαθμούς και την Ασυτραλία να παίρνει τον πρώτο της πόντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Δανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ήταν πιεστικοί και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7′ με ένα υπέροχο γκολ του Έρικσεν. Ο ηγέτης της Εθνικής Δανίας πήρε την πάσα από τον Πόουλσεν και με ένα μονοκόμματο εναέριο σουτ στην κίνηση με το αριστερό εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Αυστραλίας.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι Αυστραλοί ισορρόπησαν το ματς, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να γίνονται απειλητικοί. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Ένα γκολ που βρήκαν τελικά οι Αυστραλοί λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και ισοφάρισαν. Και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν σκοράρει και με τη Γαλλία.

Σε μια φάση μέσα στην περιοχή ο Πόουλσεν έκανε χέρι και ο διαιτητής πήγε να δει το VAR για να αποφασίσει. Το ίδιο είχε συμβεί και στο Γαλλία – Αυστραλία με το χέρι του Βαράν, που είχε δοθεί πέναλτι υπέρ της Αυστραλίας. Ο ρέφερι έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα, ο Γέντισεκ εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε στο 38′.

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και επιθετικά. Χάθηκε ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους Αυστραλούς να είναι περισσότερο επικίνδυνοι και να αγγίζουν το γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Ένα γκολ που δεν ήρθε ωστόσο, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 1-1. Η Δανία έφτασε τους 4 βαθμούς σε δύο ματς, η Αυστραλία έχει έναν και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν για εκείνη. Στις 18:00 παίζουν Γαλλία – Περού για τον ίδιο όμιλο, τον 3ο του Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δανία (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Ν. Γιόργκενσεν (68′ Κορνέλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Σένε, Πόουλσεν (59′ Μπρεϊτγουέιτ), Σίστο

Αυστραλία (Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούσε (69′ Αρζάνι), Ναμπούτ (75′ Γιούριτς), Μούι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς (82′ Ίρβιν)

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου (Ισπανία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments