Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δημιούργησε Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δημιούργησε Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 13:42 21 Ιουνίου 2018, 13:42

Τη λειτουργία Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ανακοίνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών παρέχει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε πολίτες με προβλήματα υπερχρέωσης.

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί καθημερινά (εργάσιμες ημέρες και ώρες) στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Κορδελιού – Ευόσμου, στην πλατεία Ευόσμου (οδός Παύλου Μελά 24) και η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2132125730. Αποστολή του ΚΕΥΔ είναι να ενημερώνει αναλυτικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και διαδικασίες για τη διαχείριση των συσσωρευμένων οφειλών τους.

Το ΚΕΥΔ παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και οδηγίες, ώστε ο πολίτης να αντεπεξέλθει καλύτερα σε κάθε είδους οφειλή, είτε αυτή αφορά τις Τράπεζες είτε το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Ετικέτες: 


2018