Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικό φεγγάρι – Έλεγα θα σβήσω το όνομα σου
Ερωτικό φεγγάρι – Έλεγα θα σβήσω το όνομα σου | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 20:48 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20:48 21 Ιουνίου 2018, 20:48

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο 3ήμερο

Κριός: Όλα αυτά που έχετε προσφέρει μέσα από την καρδιά σας, στο άτομο που αγαπάτε, τώρα θα αρχίσουν να σας επιστρέφονται και στο πολλαπλάσιο.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ταύρος: Έχετε την αίσθηση ότι κάτι ύποπτο σας κρύβει ο άνθρωπος σας. Μόνο μέσα από μια ευθεία και τίμια ερώτηση, θα πάρετε τις αληθινές απαντήσεις.
You and Me – ΛΟΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δίδυμοι: Μην ασχολείστε με άτομα που δεν έχουν κάτι καλό – όμορφο να σας δώσουν. Τα έχετε περάσει σε πιο παλιούς χρόνους, άρα μην τα ξανα-κυνηγήσετε.
You and Me – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Καρκίνος: Ο χρόνος που έχετε δώσει στο άνθρωπο σας, για να σας κάνει μια πιο ντόμπρα εξήγηση έχει λήξει. Μέσα στον μήνα, θα υπάρξουν οι συζητήσεις
You and Me – ΝΕΑ ΤΑΙΡΙΑ

Λέων: Κάποιος που έχετε να δείτε-συναντήσετε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας αναζητήσει μέσα από τις κοινές παρέες…όχι για φιλικό σκοπό.
You and Me – ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Παρθένος: Όλα είναι στο δικό σας το χέρι αφημένα. Οι σχέσεις, η εργασία και όλα αυτά που θέλετε να τροποποιήσετε, έχουν μόνο την δική σας την σφραγίδα.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ζυγός: Οι αστερισμοί και όψεις προς το ζώδιο σας, δίνουν χαρές ερωτικές και λύπες. Σε εσάς, αυτό που θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα είναι μόνο εκπλήξεις.
You and Me – ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σκορπιός: Ο σκοπός που έχει ο άνθρωπος σας, είναι εσείς να διώξετε από το μεταξύ σας, όλα και όλους αυτούς, που σας ενοχλούν και σας καθυστερούν.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τοξότης: Οι μέρες μέχρι να έρθει ο Ιούλιος, έχουν μια συνάντηση, με το άτομο που αγαπάτε, αλλά δεν είστε μαζί. Αυτό προσπαθήστε να το αλλάξετε.
You and Me – ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Αιγόκερως: Μέσα από τον χώρο – κύκλο της εργασίας σας, υπάρχουν άτομα που έχουν ενθουσιαστεί με την προσωπικότητα σας, και ακόμη περισσότερο.
You and Me – ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ

Υδροχόος: Μιλήστε και πείτε αυτά που έχετε σκεφτεί για τις πρώτες διακοπές που φέτος θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας. Θα συμφωνήσει με όλα.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ιχθείς: Έχετε πραγματικά παραδώσει τα όπλα, σε όλα μετά από αυτόν τον ερωτικό χωρισμό. Αλλάξτε διάθεση, γιατί μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε νέα από τον… πρώην!
You and Me -ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018