Αθλητισμός

Αδιανόητο! Η αποζημίωση του Σαμπάολι σε περίπτωση απόλυσης είναι εξωπραγματική!

Αδιανόητο! Η αποζημίωση του Σαμπάολι σε περίπτωση απόλυσης είναι εξωπραγματική!
Ο Χόρχε Σαμπάολι βάλλεται από παντού, όμως η αποζημίωση που έχει αν απολυθεί μπορεί να τον διατηρήσει στον πάγκο της Αργεντινής.

Ο Χόρχε Σαμπάολι βρίσκεται από χθες το βράδυ στο στόχαστρο όλης της Αργεντινής. Φίλαθλοι, παίκτες, ομοσπονδία, θεωρούν τον προπονητή της ομάδας ως τον υπεύθυνο για το γεγονός πως η Αργεντινή βρίσκεται μια ανάσα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Μάλιστα, οι παίκτες έχουν ζητήσει από την ομοσπονδία να μην κάτσει στον πάγκο της ομάδας ο Σαμπάολι στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νιγηρία. Όμως το να απολυθεί ο 58χρονος προπονητής μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η αποζημίωσή του είναι τεράστια!

Όπως αναφέρει η “As”, ο Σαμπάολι έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την “αλμπισελέστε” και σε περίπτωση που λυθεί πρόωρα η συνεργασία τους, η Ομοσπονδία θα κληθεί να τον αποζημιώσει με 20.000.000 ευρώ!

Ποσό που κάνει σχεδόν… απαγορευτική την απόλυσή του και σίγουρα στην ομοσπονδία θα ήθελαν πολύ από τον Σαμπάολι να παραιτηθεί. Διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτούν είτε τους παίκτες, είτε την… τσέπη τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΕΗΣ

Ανταρσία στην Αργεντινή: Οι παίκτες ζήτησαν να φύγει ο Σαμπάολι άμεσα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments