Αθλητισμός

NBA DRAFT: Στο νούμερο 60 ο Κώστας Αντετοκούνμπο

NBA DRAFT: Στο νούμερο 60 ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Στο ΝΒΑ Draft του 2013 οι Mavericks δίστασαν όταν είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πέντε χρόνια δεν θέλησαν να ρισκάρουν να κάνουν το ίδιο λάθος με τον Κώστα.

Την ευκαιρία να γίνει ο τρίτος της οικογένειας που θα παίξει στο ΝΒΑ θα έχει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που είδε τους Dallas Mavericks να τον επιλέγουν στο νούμερο 60 του NBA Draft 2018. Μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, ο Κώστας θα προσπαθήσει να “χωρέσει” στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό αν θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη στην οποία θα προσπαθήσει να “ψηθεί” για να δοκιμάσει σε λίγα χρόνια την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Mavericks κανονικά είχαν το Νο54 (Shake Milton) του ΝΒΑ Draft στην κατοχή τους, ωστόσο το έστειλαν στους 76ers για χάρη του Νο56 και του Νο60, επιλέγοντας διαδοχικά τους Raymond Spalding και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε τη σεζόν 2017/18 στο Dayton, είχε 5.2 πόντους με 57.4% στα συνολικά σουτ και 51.6% στις βολές, 2.9 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα ανά 15.1 λεπτά συμμετοχής. Είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1997, έχει ύψος 2μ.08 και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards, ενώ πριν το Dayton έπαιξε στο Dominican High School του Wisconsin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

NBA: Το πάρτι του τίτλου με σαμπάνιες αξίας 340.000 ευρώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments